eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9. Sezon Çeyrek Final Sonuçları

Barış Manço’nun klasikleşmiş ve Türk müzik tarihine adını yazdırmış parçasıyla geldim, elenirsem kesinlikle şu şarkıyla yarışsaydım diye pişman olmayacağım o yüzden. Müzik zevkinin çağdan çağa değişmesi dolayısıyla Yaz Dostum diğer dört şarkıdan genç kuşağa göre daha uzak planda kalmış olabilir, elenirsem başlıca sebebi bu olacaktır.

Kaldı ki üst üste 1’lerin havada uçuştuğu, dördüncü olarak değil 5.olarak elendiğim bir hafta olacak büyük ihtimalle. Zaten @kerem kopya verdi, o yüzden kesin elendim. :D

Neyse eve yeni geldim önce bir yorgunluk duşu alayım sonra gelirim. :A
Yine kendi kafandan senaryolar kuruyorsun. :A

Hogatha ne demek ve Çiğdem ile alakası ne acaba? ?? @Çiğdem
Şirinler'deki Hogatha işte bu :A
latest

Bitanecik alamancı @kerem -in oyları. :Z

1573495731541.png

5p) Şebnem Ferah
5p) Buray
5p) Mustafa Sandal
5p) Barış Manço
5p) Yıldız Tilbe

5'i bir yerde dedikleri bu olsa gerek. Hepdi birbirinden iyiydi. Bütün şarkıları dinledim, dinlerim. Kim elenirse üzüleceğim. Bol şans hepinize. :D

Ekli dosyayı görüntüle 73202

5p) Şebnem Ferah
5p) Buray
5p) Mustafa Sandal
5p) Barış Manço
5p) Yıldız Tilbe

5'i bir yerde dedikleri bu olsa gerek. Hepdi birbirinden iyiydi. Bütün şarkıları dinledim, dinlerim. Kim elenirse üzüleceğim. Bol şans hepinize. :D

Muhteşem oylar. :bhr:

• Harika
Reactions: kerem

Ekli dosyayı görüntüle 73202

5p) Şebnem Ferah
5p) Buray
5p) Mustafa Sandal
5p) Barış Manço
5p) Yıldız Tilbe

İlk defa bana yüksek verdin onda da herkese aynı puan. :A @kerem Sağol yine de :Z

• Güldürdün
Reactions: kerem