Kim elenirse yazık olacak @dreamy @Yiğitt @Tolstoyevski @ozgur2113 @bazinga hepside finali bekliyor ikisine birden tekme atacazElenenler belli oldu. Sooook. Ikili elendi. 1 puan farkla elenen kim? 😱😱 @Çiğdem @ozgur2113 @Yiğitt @bazinga @Tolstoyevski @dreamy @xemrexxx @serhatt @Silinmiş Üye
Aaa evet şirinlerdeki hogarthaHogatha'da Çiğdem'in mi lakabı?@Çiğdem
Yine kendi kafandan senaryolar kuruyorsun.Barış Manço’nun klasikleşmiş ve Türk müzik tarihine adını yazdırmış parçasıyla geldim, elenirsem kesinlikle şu şarkıyla yarışsaydım diye pişman olmayacağım o yüzden. Müzik zevkinin çağdan çağa değişmesi dolayısıyla Yaz Dostum diğer dört şarkıdan genç kuşağa göre daha uzak planda kalmış olabilir, elenirsem başlıca sebebi bu olacaktır.
Kaldı ki üst üste 1’lerin havada uçuştuğu, dördüncü olarak değil 5.olarak elendiğim bir hafta olacak büyük ihtimalle. Zaten @kerem kopya verdi, o yüzden kesin elendim.
Neyse eve yeni geldim önce bir yorgunluk duşu alayım sonra gelirim.![]()
Hala gelmesini mi bekliyorsun ciddi ciddiAaa evet şirinlerdeki hogartha![]()
![]()
Evlenmedi gelecek fok onunda lakabı ve görüntüsü
![]()
![]()
@Silinmiş Üye @xemrexxx
Senin kafana balta indirmeye gelecek
Lakap değil onlarınkı @MasacRE gibi görüntüleri öyle sana attığım onun gerçek vucuduyduForumda biri evlenmiş ve düğününe davet etmemiş mi? Çok ayıp. ? Neyse illa lakap veriyorsanız forumda ben aslan olmaya razıyım.![]()
Sadece iki şarkı kaldı zaten zor olmasa gerek.Sanırım senin şarkı planını anladım doğru plan![]()
![]()
![]()
O şarkıyı napacanı anladım zaten finalde şansın yok oradakı şarkın boş oy gibi olacaktıSadece iki şarkı kaldı zaten zor olmasa gerek.![]()
Ecünnüler değil
Muhteşem oylar.Bitanecik alamancı @kerem -in oyları.
Ekli dosyayı görüntüle 73202
5p) Şebnem Ferah
5p) Buray
5p) Mustafa Sandal
5p) Barış Manço
5p) Yıldız Tilbe
5'i bir yerde dedikleri bu olsa gerek. Hepdi birbirinden iyiydi. Bütün şarkıları dinledim, dinlerim. Kim elenirse üzüleceğim. Bol şans hepinize.
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey @Silinmiş Üye
Benim mavi boncukları çalmış @ozgur2113 @dreamy @MasacRE @keremBitanecik alamancı @kerem -in oyları.
5p) Şebnem Ferah
5p) Buray
5p) Mustafa Sandal
5p) Barış Manço
5p) Yıldız Tilbe
5'i bir yerde dedikleri bu olsa gerek. Hepdi birbirinden iyiydi. Bütün şarkıları dinledim, dinlerim. Kim elenirse üzüleceğim. Bol şans hepinize.
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey @Silinmiş Üye
İlk defa bana yüksek verdin onda da herkese aynı puan.Bitanecik alamancı @kerem -in oyları.
5p) Şebnem Ferah
5p) Buray
5p) Mustafa Sandal
5p) Barış Manço
5p) Yıldız Tilbe
Kara boncukları da sen mi aldın.