eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9. Sezon Çeyrek Final [2'li Eleme]

Bu hafta yolumuza dillere pelesenk olan bir şarkıyla devam ediyoruz. Şu ana kadar birçok dizi ve filmde karşımıza çıkan Sil Baştan, Ferah’ın en bilinenleri arasında başı çekiyor. İşte 2007 İstanbul konserindeki o meşhur performansıyla Şebnem Ferah:

Başarılar.

Hey maşallah şu şarkı listesine bak
Bu haftaya özel bütün jürilere başkanlık verilmesini talep ediyorum, başka türlü işin içinden çıkılmaz. Hepimiz @Çiğdem gibi mavi boncuk dağıtmalıyız
@kerem

Bu hafta siz jüriler yandınız, napacaksınız merak ediyorum.
Hepsi çok çok iyi.

Reactions: MasacRE

Aday sayısı azaldıkça jüri başkanların yıkıcı etkisi çok fazla oluyor bence onların da belli bir puan ölçütü olmalı, mesela @Ahmed dört şarkıcıya 8, Manço’ya 1-2 verdiği anda buyurun cenaza namazına muhteşem bir orantısız etkisi oluyor
@kerem

8 veremezler herhalde ya 5 şarkıysa 5'e kadar olması lazım, öyle değil miydi kural

8 veremezler herhalde ya 5 şarkıysa 5'e kadar olması lazım, öyle değil miydi kural

Başkanların özerk kafasına göre puanlama hakları var, ilk beş on hafta için tamam ama son haftalarda haksız rekabete neden olabilir gibi ister istemez

Başkanların özerk kafasına göre puanlama hakları var, ilk beş on hafta için tamam ama son haftalarda haksız rekabete neden olabilir gibi ister istemez
Sıralama zorunlulukları yok ama hadi şuna 8 şuna 10 verelim gibi bir şansları yok o kadar da değil

Bak bu geçen haftadan bir örnek mesela. Bu hafta da 5'e kadar puan verebilecekler

6p) Barış Manço
6p) Şebnem Ferah
6p) Yıldız Tilbe

4p) Buray
4p) Mustafa Sandal
4p) Murat Boz

Evet böyle gayet doğal ama mesela 11.haftadaki şu oylama bizi epey terletmişti

7p - Buray
7p - Dua Lipa

5p - Şebnem Ferah

4p - Yıldız Tilbe

3p - Mustafa Sandal

1p - Murat Boz
1p - Barış Manço

Aslında başkanlardan çok jürilerin oyları etkili oluyor. O yüzden haksızlık söz konusu olamaz. Bu hafta en yüksek puan 5 zaten. İlk haftada da en düşük 8 verebiliyorduk mesela.
Hatta @destere tek başkanken sinir oluyordu @Çiğdem in puan kısıtlamalarına. En son başkanlıktan vazgeçmişti 1 puan verebilmek için
@Tolstoyevski

@ozgur2113 @bazinga recaplari ayarladim. Diger yarismacilarin recaplari 2 dakikaya ulastigi icin sizde recaplarinizi maksimum 2 dakikaya kadar cikarabilirsiniz.