en yükseği 3 zaten be2+ puan vermişsindir umarım![]()
en yükseği 3 zaten be2+ puan vermişsindir umarım![]()
2 ve 3 öldürmez amaen yükseği 3 zaten be1'e bile şükretmelisin
![]()
Maskeli bu lafa çok üzülmüştü... Enes'e hain planlarını uygulamak için fırsat kolluyorduBak buna belki evet diyebilirim ahahahahahah.![]()
![]()
Zor be kardeşim. Planları bozmak gibi kötü bir huyum vardır.Maskeli bu lafa çok üzülmüştü... Enes'e hain planlarını uygulamak için fırsat kolluyordu![]()
Ama benim oyum seni öldürebilir2 ve 3 öldürmez ama![]()
(Planları bozamadıZor be kardeşim. Planları bozmak gibi kötü bir huyum vardır.![]()
geliyorsa foruma beni görmeye geliyor gelipte sanki sana mı selam verdiKonuyla çok alakasız bahsettiğin durum. Öyle bir kabul etme olmayacak bundan emin olabilirsin.Hem daha 2 gün önce foruma gelmiş kendisi, biz o sohbeti yapalı çok oldu.
Forumdan gidiş sebebini kendisi durumda yazmış, evet doğru hatırlamışım.
Özel sebeplerden dolayı konularda aktif olamayacağım demiş. Ben o sebepler arasında değilim.
![]()
Kısmet.(Planları bozamadı)
Haklı olabilirsin ama felsefe yapmadan duramıyorum.geliyorsa foruma beni görmeye geliyor gelipte sanki sana mı selam verdisaygıdeğer sıvadaşım kaç kez dedim sıvaya felsefe katma diye
insanların beynine bu kadar yüklenilmez arkadaşlarımızın devrelerini yakmaya hiç gerek yok
![]()
Sıvacılara savaş açayım da görün gününüzüKısmet.
Haklı olabilirsin ama felsefe yapmadan duramıyorum.Bazen istem dışı çıkabiliyor kelimeler klavyemden.
Bunun dengesini ayarlarım belki ya da en azından çabalayacağım.
![]()
Bence yapma bunu.Sıvacılara savaş açayım da görün gününüzü![]()
Sıvadaşım beni tehdit mi ediyor yaniBence yapma bunu.Sonu nasıl biter kestiremiyorum.
![]()
Sıvacılara savaş açayım da görün gününüzü![]()
Bence yapma bunu.Sonu nasıl biter kestiremiyorum.
![]()
Tehdit tarzım değildir.Sıvadaşım beni tehdit mi ediyor yani![]()
(Kurtulamadı ve iyi puan verdimaskeli ve yalı kazması için güzel son gözüktü zaten, belki yarın belki yarındanda yakınkurtuluyoruz
![]()
@Doğu kardeşim de yanımdaTehdit tarzım değildir.Olaylar yaşanır ve gelişmeler ne olur bilinmez modundayım.
![]()