Ben bunu inkar mı ettim? Sadece beğendim dedin ve tahmin yürüttüm. Bana şu puanı falan ver demedim.
Ben bunu inkar mı ettim? Sadece beğendim dedin ve tahmin yürüttüm. Bana şu puanı falan ver demedim.
Eee sen nasıl buldun Ki Sen'iBen mi salladım? İnsaf, ağzımdan tek kötü bir laf bile çıkmadı.![]()
(Dedi ve sakin olmadıArkadaşlar lütfen sakin olun bir yarışma sadece bu![]()
şarkı bir foka benzemediği için sertab posterleriyle durumu kurtarmaya çalışmış alamancı![]()
Öncelikle Sertab Erener'i yarı finale taşıyan siz değerli jüri üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Türkiye'de böylesine kaliteli bir sesin buralara gelmesi beni çok sevindirdi.
![]()
Yarı Finale yakışır bir Erener şarkısıyla daha geliyor olacağım. Çünkü bu şarkının hem sözü hem müziği Soner Sarıkabadayı'ya ait. Rengarenk albümünden çıkan bu şarkı ayrıca albümünün en çok ilgi gören şarkısı olarak da biliniyor.
![]()
Evet, yarı final şarkımız: "Açık Adres"
![]()
Sorma bu ara şu halimi
Bu acıların hepsi mi daimi?
Yazık oldu her iki tarafa da
Şimdi sence daha iyi mi?
Bir gün oldu , iki gün oldu, ay oldu, yıl oldu ümitlere?
Unutmuyor gönlüm seni
Seviyor her gün her gece
Yoruldu, duruldu, kırıldı, vuruldu bir kaç kere?
Yazılıdır hepsi hikâyede
Yok mu bir haber alan, yok mu gören?
Bu mudur adetin, bu mudur tören?
Yaz ya da söyle, bulamadım böyle,
Neresi açık adresin, neresi yören?
@destere @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci @xdragxx
Haftalardır Açık Adres'i bekleyen sen mi bunu söylüyorsun?![]()
bizim en yüksek puan sekiz olmalı altı bizi kesmez şu durumu bir düzeltelim hogatha
Yalı kazığına sahip çık fok başkanbizim en yüksek puan sekiz olmalı altı bizi kesmez şu durumu bir düzeltelim hogatha@sokak sanati 10 diyor ne zorla sekize ikna ettik sende yan çizme artık sekiz olsun bitsin bu iş
@xemrexxx topacıda en yüksek 15 puan verelim demiş o tam öldürecek @Maskeli Fedai yi ona kinlenmiş sanırım ama bu kadarda yalı kazığının üstüne gidilmezki ?![]()
çıkıyorum tabiki yalı kzığını yıpratırmıyım hiç ? her hafta nedir bu jüriden çektiği oğlanınYalı kazığına sahip çık fok başkan![]()
Castle Rockçıkıyorum tabiki yalı kzığını yıpratırmıyım hiç ? her hafta nedir bu jüriden çektiği oğlanınbu hafta kurtaracağım ikinizide
![]()
sandalyeyle gelin her hafta kafanıza puanları indire indire sizi şampiyon yapmak için elimden geleni ardıma koymayacağımdır bilesiniz
evetCastle Rock![]()
![]()
Kandırdın yani seni hain fokevetölüm ne kadar erken gelirse çekilen ızdırapta o kadar erken dinermiş
bizimle izlediğin diziden dolayı ıstırabı dindirmeye daha bir istekliyim bu hafta
![]()
asla bizde verilen sözden caymak olmaz? demiştim diziye başla dertlerin sona erecek diye dediğimin arkasındayımKandırdın yani seni hain fok![]()
![]()