eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon Yarı Final

Hala aynı teraneler peşindesin çok sıkıcı bazı şeylere taktın mı takıyorsun ilginç ama zaten çok kaale almıyorum bu banlanma oy toplama mevzuunu klasik algı sendromun yine :D

Yahu Zaten senden çok iyi puan da beklemiyorum neticede ben yönetiyorum İrem'i iyi vereceğin varsa da vermezsin senden adillik beklemek zor :F

Deli misin nesin. İrem'e hayran biriymişim gibi davranma evet sempatik kadın ama şarkısını ayda yılda bir dinlerim :D
Bu yarışmada adil olmasam Gökhan'a her hafta yüksek verirdim. Neyse sen oy toplama iyi tescillenmis kişisin sana hesap verecek değiliz :F

Deli misin nesin. İrem'e hayran biriymişim gibi davranma evet sempatik kadın ama şarkısını ayda yılda bir dinlerim :D
Bu yarışmada adil olmasam Gökhan'a her hafta yüksek verirdim. Neyse sen oy toplama iyi tescillenmis kişisin sana hesap verecek değiliz :F
İreme hastasın demedim bu şarkıya o sezonda tam puan vermişsin demek ki beğendiğin bir şarkı dedim. Yahu istersen 1 ver umrumda mı sanki ben seni tanıyorum :D Saplantılı birisin keşke azıcık büyüsen bazen aha da büyüyor diyorum bazen yine eski sen. Sanal üzerinde tanıdığın bana karşı bu kadar öfkeli olman çekilir gelmiyor kulağa. Her fırsatta doğru ya da yanlış bir şeyleri vurgulaman beni küçük düşürmez beni güçlendirir unutma. :)

İreme hastasın demedim bu şarkıya o sezonda tam puan vermişsin demek ki beğendiğin bir şarkı dedim. Yahu istersen 1 ver umrumda mı sanki ben seni tanıyorum :D Saplantılı birisin keşke azıcık büyüsen bazen aha da büyüyor diyorum bazen yine eski sen. Sanal üzerinde tanıdığın bana karşı bu kadar öfkeli olman çekilir gelmiyor kulağa. Her fırsatta doğru ya da yanlış bir şeyleri vurgulaman beni küçük düşürmez beni güçlendirir unutma. :)

Gerçekten şaşırmışsın. Açık Adresede tam puan verdim ben. Onu ne yapacağız.:D
Ben zaten beğendiğimi söyledim neyle suçluyorsun beni anlamadım.
Evet şarkıların hepsi ortalama.

Gerçekten şaşırmışsın. Açık Adresede tam puan verdim ben. Onu ne yapacağız.:D
Ben zaten beğendiğimi söyledim neyle suçluyorsun beni anlamadım.
Evet şarkıların hepsi ortalama.
Şarkı kıyası değil yaptığım zaten İrem'e tam verdiysen orta sevgi değildir yüksek sevgidir :D Aman neyse nasıl puan verirsen ver :A

Şarkı kıyası değil yaptığım zaten İrem'e tam verdiysen orta sevgi değildir yüksek sevgidir :D Aman neyse nasıl puan verirsen ver :A

Bu şarkı İrem'in benim için en iyi şarkısı. Ama yılda açıp dinlemem. Açılınca çevirmem oynarım. Bu yani. Var mı başka bir şey?

Evet ama Açık Adres ve uzun isimli İrem Derici şarkısını da çok seviyorum. :A

Dostluk mu kaldı yarı yolda bıraktın. :A
Geçmişte unutamadığın bir aşkın aklına geliyorsa Ki Sen yüksek almalıdır :A ( Ne alaka :A ) Efsane şarkılara sahip çıkalım lütfen :A

Kumpasa uğradım sayın adminim, tehdit ettiler beni :A Yoksa Kenan Doğulu'ya baştan beri en büyük destekleri verdim :bhr:

Oy vereceğim birazdan söylemek istediklerin var mı :A
images (56).jpeg

Şefimize bu fotoğraf karesi yeter :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,582
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy