@vadikızı ablam bu haftaki şarkım nasıl? Beğenmişsindir umarım. Yarı finale geldik artık. Bu oylar çok kritik olacak.![]()
Beğenmene sevindim en azından. Diğerlerini beğenmiyordun çünkü.Valla şarkı güzel çıktığı dönemde de sık sık dinledim ama oy hakkında birşey diyemicem ya
Abla Ki Sen'i seviyorsun
Beğenmene sevindim en azından. Diğerlerini beğenmiyordun çünkü.![]()
Abla Ki Sen'i seviyorsunGecen haftaki gibi şaşırt kardeşini
![]()
Bunu dinliyormuşsun en azından, yine bir umut var.Aynen demiştim sana ben sertab erener fazla dinleyen biri değilim sevdiğim şarkıları olunca dinledim hep![]()
Bunu dinliyormuşsun en azından, yine bir umut var.![]()
Abla geçtiğimiz sezon Ki Sen'i Açık Adres'in üstüne koymuştunEvet dinlediğim bir şarkısı bu hafta yine zorlanacam valla ya![]()
Ne çaba göstermişsin beee. Ama bu çaban tam puan alacaksın demek değildir.@sokak sanati geçmiş sezonda 14 tam puan vermişsin en yüksek puan bir de hepsi orta demiş .ss
@turkuazz canım tam puanını bekliyorum
@MelankoliK bu hafta oy kullan tam puan bekliyorum bizim şarkımız
@gözlemci SOTO seversin sen canım öpüyorum
@Felon tam puan dimi reyis 🙄
@destere yar sana bakmasa da heyecan duymayı biliyorsun
@xdragxx ilk oylamanda hayalimle oynamıştın bu hafta tam bekliyorum.
@bazinga SOTO sevdiğini biliyorum sakın hislerimle oynama
@DarkLegenD tatlım sana hatun bulacam
@MEnes tam puanına layık olmak isterim
@ozmoturk Sezen'in intikamını almak için bu yoldayım![]()
Tam puan bana verilmeli sayın yoldaşımNe çaba göstermişsin beee. Ama bu çaban tam puan alacaksın demek değildir.![]()
Öyle bir zorunluluk da yok.Tam puan bana verilmeli sayın yoldaşım![]()
İkinci en yüksek puan verilmeli bariÖyle bir zorunluluk da yok.![]()
Detay vermiyorum Pazar'a daha çok var.İkinci en yüksek puan verilmeli bari2'lerden kopmayalım sayın yoldaşım
![]()
Unutursun gelmeliydi![]()
Öncelikle Sertab Erener'i yarı finale taşıyan siz değerli jüri üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Türkiye'de böylesine kaliteli bir sesin buralara gelmesi beni çok sevindirdi.
![]()
Yarı Finale yakışır bir Erener şarkısıyla daha geliyor olacağım. Çünkü bu şarkının hem sözü hem müziği Soner Sarıkabadayı'ya ait. Rengarenk albümünden çıkan bu şarkı ayrıca albümünün en çok ilgi gören şarkısı olarak da biliniyor.
![]()
Evet, yarı final şarkımız: "Açık Adres"
![]()
Sorma bu ara şu halimi
Bu acıların hepsi mi daimi?
Yazık oldu her iki tarafa da
Şimdi sence daha iyi mi?
Bir gün oldu , iki gün oldu, ay oldu, yıl oldu ümitlere?
Unutmuyor gönlüm seni
Seviyor her gün her gece
Yoruldu, duruldu, kırıldı, vuruldu bir kaç kere?
Yazılıdır hepsi hikâyede
Yok mu bir haber alan, yok mu gören?
Bu mudur adetin, bu mudur tören?
Yaz ya da söyle, bulamadım böyle,
Neresi açık adresin, neresi yören?
@destere @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci @xdragxx
Eski sezonda bayağı yüksek puan vermişsinNe çaba göstermişsin beee. Ama bu çaban tam puan alacaksın demek değildir.![]()