Damien Duff
Süper Favori Üye
sözün var unutma ben Sırdan fazla çektim ramazanda yayından kaldırmak zorunda kaldım @sokak sanati @Çiğdem- e o diziyi @cookies in dizisi sen bilmiyorsun o zaman yoktun @sokak sanati
Bak Sherlock, senin gelmene şaşıran birisi çıktı sonunda
Sözünü tutmalısın Mill Şefe o yakışır @sokak sanatisözün var unutma ben Sırdan fazla çektim ramazanda yayından kaldırmak zorunda kaldım @sokak sanati @Çiğdem- e o diziyi @cookies in dizisi sen bilmiyorsun o zaman yoktun @sokak sanati
Sır gibi değilse istediğin saatte yayınla Sır gibise bari polis koy Ahlak şube felanBenim kalemim kısıtlanamaz ve istediğim saatte yayınlarım
Sır gibi değilse istediğin saatte yayınla Sır gibise bari polis koy Ahlak şube felan
Sopa şarkısı şahaneydi hata Enver'deAaa şuda var Hande Yener Sopa ile sen ilk 2 olmuş Enver elenmişti şarkının senin elinde napacağıda önemli
Bir de geçen sezon fazladan kişi almamış ikili eleme yapmamıştık bu sezonda öyle olacak yanı iki kişi elenmicek çeyrek öcnesi ve çeyrekte
Hhaha Aaa çocuk napacatı ayoll masaya çıkıp oryantelmi edecekti kötüde fikir değildeSopa şarkısı şahaneydi hata Enver'de
senaryoyu yollada inceliyim @sokak sanati Sırla karşılaştıracam
Herkes benim gibi yumuşak patron değil pompy hakkıdnan gelir senin ayollKarışma bana yayınlamak bak
Herkes benim gibi yumuşak patron değil pompy hakkıdnan gelir senin ayoll
sen biliyorsun Sırdan ne çektiğimi eski zamanda @Çiğdem-Herkes benim gibi yumuşak patron değil pompy hakkıdnan gelir senin ayoll
İrfan şahin gibiyim desem @sokak sanati foxun patronunu bilmiyorum amaDirek bırakırım uğraşamam bu manyak ile
İrfan şahin gibiyim desem @sokak sanati foxun patronunu bilmiyorum ama
Hhaha dinsizin hakkından imansız gelir işteDirek bırakırım uğraşamam bu manyak ile
Aaa ben bu kadar erken beklemiyordum ya da en çok ben özlemişim @Sherlock u siz takmamışsınız bileYok kendisine hepimiz döneceğini biliyorduk zaten şaşırmadık dedik de, bir tek sen çıktın şu ana kadar şaşıran onu diyorum
Hhaha dinsizin hakkından imansız gelir işte
Aaa olmaz ayoll Halkın Polisini yzamazsa @pompy bu forum ozaman bitti demekO benim hakkımdan gelemez ben Milli Şefim gerekirse tüm teçhizat ile kayyum atar kanalı alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?