batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,287
- Puanı
- 1,061
Aaa yeni yarışmacımız @Arslan Bey i ürkütmeGeçen sezon katılsaydım Mor ve Ötesi ile katılırdım bakmıştım şarkılarına ama yarışma isteği gelmemiştiYalnız sıfırlanan bir Ms'de hiç şansları yok @Arslan Bey geçmiş olsun şimdiden birkaç hafta ilerlesen iyidir
Önceden seçilenlerin seçilmediği yeni bir MS olsa Mor ve Ötesi favorilerden olabilirdi ama şu durumda şansları %0.00000001 falan gerçekçi olmak lazım
Sen zaten bir ona yakın gibisin başka var mıÖnceden seçilenlerin seçilmediği yeni bir MS olsa Mor ve Ötesi favorilerden olabilirdi ama şu durumda şansları %0.00000001 falan gerçekçi olmak lazım@Arslan Bey ben desteklerim ama forumun geri kalanından bir şey bekleme
Ağzından bal damlıyor Rachel. Bugün bulaşık yıkamadın sanırımHerkese başarılar. Ariana'ya özellikle başarılar diliyorum.@MayısKralı
Sertap ve Hadise en sevdiğim yerli isimlerden. Zirvesi zorlarlar hep.@Thequeer @kerem
Ve Gülşen ile KENAN Doğulu hep takip ettiğim isimler onlarda başarılı olur.
Orta bulduklarım İrem Derici, Gülben Ergen, Yalın, Sezen Aksu, Demet ve Gökhan Türkmen. Ortalarda gidip gelir bunlar.
Diğerleri alt kısımları süsler diye tahmin ediyorum
Birkaç tane çok uzak olduğum isim var, onlar dışındakiler fena değil yine durum o kadar kötü değilSen zaten bir ona yakın gibisin başka var mı
Sıfırlanmanında etkisiyle bence en zor sezon bu olacak kim elenir ilk haftadan bile tahmin edemiyorumBirkaç tane çok uzak olduğum isim var, onlar dışındakiler fena değil yine durum o kadar kötü değil
Ms ilgi istiyor, bu ara çok aktif değilim forumda o yüzden uzaktan uzaktan takip edeceğimSıfırlanmanında etkisiyle bence en zor sezon bu olacak kim elenir ilk haftadan bile tahmin edemiyorum
Sende yarışabilirdin aslında ama finalden sonra korkuyorsun nedense erken elenmektenmiŞebren Ferah alırdın
Başkanlara bakınrahmetli başkanımız Fok eksik sadece @destere@xemrexxx @mrt-06 @denizz19 @sokak sanati
Emre
sokak sanati
Rachel'cim arkamda olduğu sürece elenmem merak etme.@sokak sanati
Oylarınla milleti kısır edeceksin Allahtan 1 tane yabancı var @MayısKralı oda sana her hafta küfür edecek gibiMs ilgi istiyor, bu ara çok aktif değilim forumda o yüzden uzaktan uzaktan takip edeceğim
Hhaha kendi paylaşımınıda biliyorum bee kıçında füzeler olan adam paylaşıyordunSaçma sapan paylaşımlar yapma daha cool göster beni
Ariana'dan daha kötüleri var, şu anki durumda 4-5 puan civarı alır gibi daha da fazlasını beklemesin @MayısKralı zaten şükretsin onaOylarınla milleti kısır edeceksin Allahtan 1 tane yabancı var @MayısKralı oda sana her hafta küfür edecek gibiVe Arianadan dolayı @sokak sanati da
Aman yardım etme, bulaşık yıkamaya devam et sen. Çok da tın.Artık Şefim deme vaktin geldi o zaman
Çünkü karşında tam bir strateji ustası var ve sana yardımcı olabilir ama onu mutlu etmen lazım sözlerin ile
Hhaha kendi paylaşımınıda biliyorum bee kıçında füzeler olan adam paylaşıyordun
Aman yardım etme, bulaşık yıkamaya devam et sen. Çok da tın.
KızılDerililer bana hep cool gelmiştirEn azından cooldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?