eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon ( Perşembe Günü Başlıyor. )

Geçen sezon katılsaydım Mor ve Ötesi ile katılırdım bakmıştım şarkılarına ama yarışma isteği gelmemişti :A Yalnız sıfırlanan bir Ms'de hiç şansları yok @Arslan Bey geçmiş olsun şimdiden birkaç hafta ilerlesen iyidir :A
Aaa yeni yarışmacımız @Arslan Bey i ürkütme :A :A :A Feridunla final gördüm korkma de gaz ver :A :A :A

Aaa yeni yarışmacımız @Arslan Bey i ürkütme :A :A :A Feridunla final gördüm korkma de gaz ver :A :A :A
Önceden seçilenlerin seçilmediği yeni bir MS olsa Mor ve Ötesi favorilerden olabilirdi ama şu durumda şansları %0.00000001 falan gerçekçi olmak lazım :A @Arslan Bey ben desteklerim ama forumun geri kalanından bir şey bekleme :A

Başkanlara bakın :F rahmetli başkanımız Fok eksik sadece @destere :( @xemrexxx @mrt-06 @denizz19 @sokak sanati

Emre

giphy-7.gif

sokak sanati
k%C4%B1z%C4%B1lderililer.jpg

Önceden seçilenlerin seçilmediği yeni bir MS olsa Mor ve Ötesi favorilerden olabilirdi ama şu durumda şansları %0.00000001 falan gerçekçi olmak lazım :A @Arslan Bey ben desteklerim ama forumun geri kalanından bir şey bekleme :A
Sen zaten bir ona yakın gibisin başka var mı :A :A :A

Herkese başarılar. Ariana'ya özellikle başarılar diliyorum.:A @MayısKralı
Sertap ve Hadise en sevdiğim yerli isimlerden. Zirvesi zorlarlar hep.:X @Thequeer @kerem
Ve Gülşen ile KENAN Doğulu hep takip ettiğim isimler onlarda başarılı olur.:Z

Orta bulduklarım İrem Derici, Gülben Ergen, Yalın, Sezen Aksu, Demet ve Gökhan Türkmen. Ortalarda gidip gelir bunlar.:A

Diğerleri alt kısımları süsler diye tahmin ediyorum :A
Ağzından bal damlıyor Rachel. Bugün bulaşık yıkamadın sanırım :A

Birkaç tane çok uzak olduğum isim var, onlar dışındakiler fena değil yine durum o kadar kötü değil :A
Sıfırlanmanında etkisiyle bence en zor sezon bu olacak kim elenir ilk haftadan bile tahmin edemiyorum :A

Sende yarışabilirdin aslında ama finalden sonra korkuyorsun nedense erken elenmektenmi :A :A :A Şebren Ferah alırdın :A

Sıfırlanmanında etkisiyle bence en zor sezon bu olacak kim elenir ilk haftadan bile tahmin edemiyorum :A

Sende yarışabilirdin aslında ama finalden sonra korkuyorsun nedense erken elenmektenmi :A :A :A Şebren Ferah alırdın :A
Ms ilgi istiyor, bu ara çok aktif değilim forumda o yüzden uzaktan uzaktan takip edeceğim :A