batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,284
- Puanı
- 1,061
İrem ilk hafta elenirOhh sonunda çerezlik şarkıcılardan biri geldi ayoll o bu elenmeyecek benmi elenecektim
İrem ilk hafta elenirOhh sonunda çerezlik şarkıcılardan biri geldi ayoll o bu elenmeyecek benmi elenecektim
Sana Sezen seç dedim dimi hemen kaptırmışsınİrem Derici seviyorsun dimi
Aaa sen kendini kurtarda ayoll kim eleniyorsa elensinİrem ilk hafta elenir
Yok Sezen istemedim kaptırmak değilSana Sezen seç dedim dimi hemen kaptırmışsınNeyse ilk haftalarda elenmezsin umarım
Ben özellikle Atacan'dan tam puanlar bekliyorumAaa sen kendini kurtarda ayoll kim eleniyorsa elensin
Sıkıldım, yeter, sorma artık. Ben seviyorum, yetmez mi?İrem Derici seviyorsun dimi
Ohaaa bu şarkıyı bunlar mı söylüyormuş 😱😱😱 @denizz19 @sokak sanati @mrt-06Ben özellikle Atacan'dan tam puanlar bekliyorum@mrt-06
Kız duyur dedim dimi sana, şimdi bütün heyecanı kaçtı
Duyurucaz önce bir ayak seslerin duyulsunKız duyur dedim dimi sana, şimdi bütün heyecanı kaçtı
Yabancılara 1 veriyorum diye topa tutuyorlardı yabancı şarkıcıyla katılıyorum büyük olayDuyurucaz önce bir ayak seslerin duyulsun
Çok aradın sanırımYabancılara 1 veriyorum diye topa tutuyorlardı yabancı şarkıcıyla katılıyorum büyük olay
@denizz19 yarışmacım nasıl umarım iyi puanlar verirsin
Senin gibi bir cinste @DarkLegenDYabancılara 1 veriyorum diye topa tutuyorlardı yabancı şarkıcıyla katılıyorum büyük olay
@denizz19 yarışmacım nasıl umarım iyi puanlar verirsin
Ben de seni seviyorumSıkıldım, yeter, sorma artık. Ben seviyorum, yetmez mi?
Canımsın. Avatarımı seviyor musun pekii?Ben de seni seviyorum
Yoo o kadar da aradığım söylenemez, Görevimiz Tehlike fragmanını izliyordum aklıma gelmişken onunla yarışayım dedimÇok aradın sanırım
Neyse diğer grubun 20 haftayı çıkaracak kadar şarkısı yokmuş yine normal ayarlarımıza döndük@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61 @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @gözlemci @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @umuttanyel @BesaleT @berkann @soo @eskici @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey
Evet ilk günden 12 şarkıcımız seçildi format gereği 16 yarışmacıdan itibaren uygun oluyoruz oyüzden dışarıda kalmak istemeyenler özelden bana başvuru yapabilirler İyi geceler MS Halkı
@mrt-06 MS de seçilmemiş ve özel bir isim ile geliyor yine kendi tarzına uygun
Zülfü Livaneli
@Yiğitt MS 5.Sezon şampiyonu olan Gökhan Türkmen ile geliyor
@Maskeli Fedai MS 2.sezon finale çıkan ve 20 hafta All Star sezonunda yarı final oynayan Yalın ile geliyor
@dreamy MS ilk sezonda yarı final gören ve All Star sezonunda ise 20 haftalık sezonda 5.haftada elenen Gülşen ile geliyor
@MayısKralı MS 5.sezonunda final görmeyi başaran yabancı şarkıcı Ariana Grande ile geliyor
@Billy Kane 2.Sezon 4.haftada elenen ve 20 hafta All Star sezonunda 12.haftayı gören Demet Akalın ile geliyor
@xBUGRAx Kendisi ilk defa yarışacak 3.Sezon 9.haftayı görmeyi başaran Gülben Ergen ile geliyor
@denizz19 MS 5.Sezonunda yarışıp 12.Haftayı görmeyi başaran İrem Derici ile geliyor
@bazinga Kenan Doğulu
@ozmoturk Sezen Aksu
@DarkLegenD Edip Akbayram
@batuhankaralar Mustafa Özarslan
Parlıyorum resmen. Kral'ım ile bu vasıfsızlara (zevksiz üyelere) had bildireceğiz!@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61 @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @gözlemci @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @umuttanyel @BesaleT @berkann @soo @eskici @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey
Evet ilk günden 12 şarkıcımız seçildi format gereği 16 yarışmacıdan itibaren uygun oluyoruz oyüzden dışarıda kalmak istemeyenler özelden bana başvuru yapabilirler İyi geceler MS Halkı
@mrt-06 MS de seçilmemiş ve özel bir isim ile geliyor yine kendi tarzına uygun
Zülfü Livaneli
@Yiğitt MS 5.Sezon şampiyonu olan Gökhan Türkmen ile geliyor
@Maskeli Fedai MS 2.sezon finale çıkan ve 20 hafta All Star sezonunda yarı final oynayan Yalın ile geliyor
@dreamy MS ilk sezonda yarı final gören ve All Star sezonunda ise 20 haftalık sezonda 5.haftada elenen Gülşen ile geliyor
@MayısKralı MS 5.sezonunda final görmeyi başaran yabancı şarkıcı Ariana Grande ile geliyor
@Billy Kane 2.Sezon 4.haftada elenen ve 20 hafta All Star sezonunda 12.haftayı gören Demet Akalın ile geliyor
@xBUGRAx Kendisi ilk defa yarışacak 3.Sezon 9.haftayı görmeyi başaran Gülben Ergen ile geliyor
@denizz19 MS 5.Sezonunda yarışıp 12.Haftayı görmeyi başaran İrem Derici ile geliyor
@bazinga Kenan Doğulu
@ozmoturk Sezen Aksu
@DarkLegenD Edip Akbayram
Mustafa Özarslan
Parlıyorum resmen. Kralım' ile bu vasıfsızlara (zevksiz üyelere) had bildireceğiz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?