Merve Aksak kimseyi sevmiyor ama herkese tatlım diyorİnsan sevmediği kişiye tatlım demez![]()
Merve Aksak kimseyi sevmiyor ama herkese tatlım diyorİnsan sevmediği kişiye tatlım demez![]()
Sağlık olsun İrem ile gelecemthequuer ilk yarışmasına rağmen çok iyi yarışmıştı yeterli birikimi var bence![]()
![]()
![]()
Sen Merve aksak değilsinMerve Aksak kimseyi sevmiyor ama herkese tatlım diyor![]()
Evet ben ondan daha zeki ve akıllıyımSen Merve aksak değilsin![]()
Şarkıcısını birazdan açıklıcakmış halk uykusuz bekliyorEğer bu güdük yarışıyorsa ilk hafta elenecek bellidir.
Seni devireceğiz!Milli Sefe iteat zaruridir. Yapılmazsa Gereği tüm kuvvetimiz ile yapılır.
Dalga geçilecek bir kurum değildir burası. Burası demokrasiyi kurtarma kurumudur. 3-5 çapulcunun diline dolanamaz.
Bilginize.
Ve daha zarifisinEvet ben ondan daha zeki ve akıllıyım![]()
Bilmez miyim?Oo severim fikirlerimi alabilirsin kullanmak istediğin şarkılarda tabi bunun bir bedeli var![]()
Sen adi bir adamsın.Eğer bu güdük yarışıyorsa ilk hafta elenecek bellidir.
Evlenmene bak a kadar olan sürecini beğeniyorum sonrakı işlerinde zaten ecünnü listeme girmiştiSağlık olsun İrem ile gelecem![]()
bunu bir iltifat olarak kabul ediyorumVe daha zarifisin![]()
Sevdiririz hepsiniEvlenmene bak a kadar olan sürecini beğeniyorum sonrakı işlerinde zaten ecünnü listeme girmişti![]()
![]()
![]()
Aynen öyle kabul etbunu bir iltifat olarak kabul ediyorum![]()
Yalaka![]()
Bu Denize dikkat et yarıştığı süreçte sen bu ne hilekardır bilmezsin ayollAynen öyle kabul et![]()