Yarışma asker yarışması zaar kadınların hiçbiri katılmadı. @Çiğdem- sen yarışmacı değilsin demi @sokak sanati da şef.
@Yiğitt i nasıl unutursun 😱😱😱Yarışma asker yarışması zaar kadınların hiçbiri katılmadı.@Çiğdem- sen yarışmacı değilsin demi@sokak sanati da şef.
Sen düşün alt tarafı jüri olacan
Gören de O Ses Türkiye jürisi sanacakKolay sanıyosun jüriliği dimii
O resimden sonra Yiğitt'e kadın diyemiyorum.
Hahah dizilerdeki kötü adamlara benziyor bakışları falan piskopatlık sapıksıO resimden sonra Yiğitt'e kadın diyemiyorum.
Beni nasıl buldun kanka.Gören de O Ses Türkiye jürisi sanacak
Gören de O Ses Türkiye jürisi sanacak
Beyine öyle deme kız ayıptır.Hahah dizilerdeki kötü adamlara benziyor bakışları falan piskopatlık sapıksı
Zülfü Livaneli dinlediğim biri değil pek ama iyi bir sanatçı tabiki. Özellikle Sıla söylediği için Belalım'ı kötü de söylese tam veririmBeni nasıl buldun kanka.
Ayy sen iyi ki Hadise değilsin yoksa kaprislerin bitmezBuda buranın o ses türkiyesi be aa
Bu arada buralarda elti, erkek kardeşlerin ikisiyle evlenen kadınlara denir. Sanırım sizde farklı bu
Harika.Zülfü Livaneli dinlediğim biri değil pek ama iyi bir sanatçı tabiki. Özellikle Sıla söylediği için Belalım'ı kötü de söylese tam veririm
Ayy sen iyi ki Hadise değilsin yoksa kaprislerin bitmez
Karşılıklılık ilkesiyle üstesinden gelirizHarika.Daha çok çok harika parçalarımız var.
Tamam karar verilmiştirAaa bende hiç kapris yoktur yaw sadece kararsızım işte veririm ben kararımı büyük ihtimal olurum jüri seni kırarmıyım hiç
Evet burada da öyle.Bu arada buralarda elti, erkek kardeşlerin ikisiyle evlenen kadınlara denir. Sanırım sizde farklı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?