Onun cenazesi kalktı yeni eltim sensin.Ben senin nasıl eltin oluyorum anlamadım. @destere değil miydi?![]()
Onun cenazesi kalktı yeni eltim sensin.Ben senin nasıl eltin oluyorum anlamadım. @destere değil miydi?![]()
İyi olayım seni mi kıracağım. Hem seni üzmemek lazım malum aşk acısı çekiyorsun.Onun cenazesi kalktı yeni eltim sensin.![]()
Teşekkürler.İyi olayım seni mi kıracağım. Hem seni üzmemek lazım malum aşk acısı çekiyorsun.![]()
Ee hepsi de şahane isimler demek ki seviyorsunKoray Avcı'dan, Linet'ten ya da ne bileyim Manuş Baba tarzı isimlerden bir farkı yok.![]()
@xemrexxx e Çok güzel bir öneri yaptım kabul ederse Benim Albümümden sonra burda da şampiyonluk alabilirTam aile yarışması oldu ya.Kız kardeşlerim @Maskeli Fedai ve @DarkLegenD, ablalarım @Çiğdem- ve @sokak sanati, görümcem @xBUGRAx, baldızım @xemrexxx, eltim @dreamy, büyük ablalarım @Yiğitt ve @MasacRE-.
![]()
Ben de sana bayılıyordum zatenAma seni sevmem. Bakalım neler olacak?![]()
ZevksizDizilerdede olduğu gibi müzik zevkimiz de aynı değilmiş.![]()
Kitlene sahip çık cnm malum artık bir yeni başarı şartBen de sana bayılıyordum zaten![]()
Jüri ol o zaman kazandığım iddiayı şarkı söyleyerek değil de böyle ödeYok yarışmıcam kesin kararlıyım o konudada jürilikte kararsızım ya oylarımdan seni mahrum bırakmak istemem ama bilmiyorum ya
Bu sezon zevkli olacak bayağı sevdiğim isimler var bakalımKitlene sahip çık cnm malum artık bir yeni başarı şart![]()
![]()
![]()
Jüri ol o zaman kazandığım iddiayı şarkı söyleyerek değil de böyle öde![]()
Herkese iyi şarkıcı seçtiriyoruzda kim elenecekBu sezon zevkli olacak bayağı sevdiğim isimler var bakalımAma kazanacağımı düşünüyorum
![]()
Sen düşün alt tarafı jüri olacanAyy oda vardı dimi daha sıcaklar başıma vurduğu için unuttum düşüneyimde zaman varmış daha
Şu an en kötü seçim @sokak sanatiHerkese iyi şarkıcı seçtiriyoruzda kim elenecek@sokak sanati @mrt-06
En zorlu sezon bu olacak galiba kalanlarda iyi seçtirmeye çalısıyoruz nolacak bilmiyorum![]()
![]()
@Yiğitt @dreamy @Billy Kane