eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon ( Perşembe Günü Başlıyor. )

İnsan yalandan da olsa iki güler oynar, odun ayol.

Kapı gibi müdürüm işte ağlayabilirsin.

Hadsiz densiz. Ben Kendimi İsmet Paşa yerine koyuyorum sen de Atatürk mü oluyorsun? Atatürk'e hakaret resmen bu. Yakında ilke ve inkilaplarida yok sayarsın sen. Derhal bu hanımın haddini bildiriniz

@Çiğdem-

Hadsiz densiz. Ben Kendimi İsmet Paşa yerine koyuyorum sen de Atatürk mü oluyorsun? Atatürk'e hakaret resmen bu. Yakında ilke ve inkilaplarida yok sayarsın sen. Derhal bu hanımın haddini bildiriniz

@Çiğdem-
Sen kendine bakmadan İsmet Paşanın yerine kendini koyuyorsun da ben müdürüm deyince mi battı anam.

@Çiğdem-

@Çiğdem-
Sizi uyuşturucam diye inş dışarıda kalmam
Bir bakıyorum beni atıp siz abla kardeş olmuşsunuz sokak sanati Merveydi

Oda olur dünya kadar şarkıcı var altın Çuvalının içine girmişsin @kerem altın bulamıyorum diyorsun
Jennifer Lopez'le kazanamam. Fazla iyi şarkıları yok. Gülşen içime sinmişti de seçilmiş. Yarın geceye kadar bişey bulamazsam katılamayacağım sanırım.