Hande demek istedin galiba?Gülşen'le yarışan mı var?
Hande demek istedin galiba?Gülşen'le yarışan mı var?
Aa pardon evet.Hande demek istedin galiba?Alırlarsa favorim o olur.
Benim yariştiğim sezona bak istersen kim hangi şarkiya kaç puan vermiş.Aa pardon evet.Neyse sıkışırsam belkk senden yardım alırım.
Bu arada bu sezon da yarışmaya yapılacak her türlü manipülasyona karşı, yılan çıyan entrikalarına karşı Fav10'un seçimle gelen emekli ilk başkanı olarak ben gözetleyeceğim. Yardımcım da şef @sokak sanati olacak. Yılansavar olarak görevdeyim.@Çiğdem-
Aaa evet benim hatrıma MS bitene kadar yine güçlerinizi birleştirin ayollSen yarışmacı değil misin
Milli Şef diyeceksin yoksa ilk hafta gidersin
Sen @bazinga'dan söz aldın demi erken elenirse forumun fişini çekmesin.Aaa evet benim hatrıma MS bitene kadar yine güçlerinizi birleştirin ayollOndan sonra yine kaldığınız yerden devam edin boskcular bile dinlene dinlene dövüşüyor
Aaa evet benim hatrıma MS bitene kadar yine güçlerinizi birleştirin ayollOndan sonra yine kaldığınız yerden devam edin boskcular bile dinlene dinlene dövüşüyor
Benim ve yarışmanın akıl sağlığını korumak için Sıla ile Rihanna yasak cnm ve herkesinBen Sezeni de yasaklı sanıyordum ablacım. Desteklerim tabii ki.@ozmoturk
Benim ve yarışmanın akıl sağlığını korumak için Sıla ile Rihanna yasak cnm ve herkesin@denizz19 @sokak sanati
Onun Harici önceden seçtiğin yarışmacıyı alamıyorsun diğerleri serbest@ozmoturk a Ağır gelmez umarım Sezen
Sen @bazinga'dan söz aldın demi erken elenirse forumun fişini çekmesin.
@xemrexxx İlk hafta en güçlü şarkısını koyuyordu işini sağlama almak içinÇakkıdı'yı kullanamadan elenirsem etkinliğe başka sitede devam edersiniz.
Çakkıdı'yı kullanamadan elenirsem etkinliğe başka sitede devam edersiniz.
Şarkıcılar ayoll şöyle bir durum değerlendirmesi yap müzik kalitenleYarışmacılardan mi bahsediyorsun şarkıcılardan mı
Hahah tiplerinde hayır yoksa ben napayım ayollAllah seni kahretmeye @Çiğdem- , kadın sanatçıların en çirkin halini koyuyorsun
İkinizi de eleyecem
Ben yarışmıyorum. Milli şef olarak adalet bekçisi olacağım
Maskeli Yalını Aldı Bully 3 hafta sonra foruma dönebilir tüfekle 😱😱😱Sen kimsin ki.
Benim müzik kalitem senin bu ucuz ucube yarışma programına ağır gelirŞarkıcılar ayoll şöyle bir durum değerlendirmesi yap müzik kalitenle
Maskeli Yalını Aldı Bully 3 hafta sonra foruma dönebilir tüfekle 😱😱😱
Seçilmeyen arıyorsan Jennifer Lopez ayoll çok önermiştim Harun @sokak sanati na falanYabancı öner yabancı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?