DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,214
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Calvin Harris'i al.Güzel seçim.
Ben hala birşey bulamadım.
Calvin Harris'i al.Güzel seçim.
Ben hala birşey bulamadım.
Calvin Harris'i al.
Laik üyelerden oy isterken ben.@mrt-06 @sokak sanati @Çiğdem- @Yiğitt @bazinga @ozmoturk @denizz19 @xemrexxx @Maskeli Fedai @yatutarsa
Ekli dosyayı görüntüle 60324
Düetlerden toplarsın oy bendenLaik üyelerden oy isterken ben.@mrt-06 @sokak sanati @Çiğdem- @Yiğitt @bazinga @ozmoturk @denizz19 @xemrexxx @Maskeli Fedai @yatutarsa
İrticaya karşıyım zaten Milli Şef olarak irtica faaliyeti yaptığını hissettiğim elenirim
Kapanmıştı galiba bir ara bu
Her şeyi yapmış bir onu yapmamış bulamadım fotoğrafını.
Saçmalama Tolga'nın yapamadığı dereceyi yapıcam.@Billy Kane Demeti mahvedip bırakmayı mı düşünüyorsun? 😱
Ben de kapandım, bari dindar kesime oynayayım.Laik üyelerden oy isterken ben.@mrt-06 @sokak sanati @Çiğdem- @Yiğitt @bazinga @ozmoturk @denizz19 @xemrexxx @Maskeli Fedai @yatutarsa
Bu rolü Hürrem ama
O yılanlıkla ancak kindar kesime oynarsinBen de kapandım, bari dindar kesime oynayayım.
@Maskeli Fedai direkt kara çarşaf giyer altına da iç çamaşırı giymezÇok yakıştı ama @Maskeli Fedai de taktı.
Gülşen seviyorsun değil mi?Saçmalama Tolga'nın yapamadığı dereceyi yapıcam.Hedef final.
Hande favorim ama Gülşen'e de düşük vereceğimi sanmıyorum.Gülşen seviyorsun değil mi?Sevmeseydin onla yarışmazdın.
Hande'yle yarışan mı var?Hande favorim ama Gülşen'e de düşük vereceğimi sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?