Tarkan benlik değil. Kıvrak erkekleri hiç sevmem.Gülşen seçildi dedik yaa konuya bak
Tarkan'ı seç bence
Bu arada bu sezon da yarışmaya yapılacak her türlü manipülasyona karşı, yılan çıyan entrikalarına karşı Fav10'un seçimle gelen emekli ilk başkanı olarak ben gözetleyeceğim. Yardımcım da şef @sokak sanati olacak. Yılansavar olarak görevdeyim.@Çiğdem-
Tarkan benlik değil. Kıvrak erkekleri hiç sevmem.
Partili cumhurbaşkanı olarak düşün işte hem yarışmacı hem kralım.Sen yarışmacı değil misin
Milli Şef diyeceksin yoksa ilk hafta gidersin
Partili cumhurbaşkanı olarak düşün işte hem yarışmacı hem kralım.
Merak etme düşük puan vermem sana.
Niyeymiş gayet iyi şarkıları var bence.Katy ilede zor ilerlesin bilgin olsun
Kendini İsmet Paşa'nın yerine koymuşsun üşütük, ben kendimi taklit ediyorum asıl.Biz için @xemrexxx 'yi taklit ettin şimdi Milli Şef olan beni taklit ediyorsun
Kendini İsmet Paşa'nın yerine koymuşsun üşütük, ben kendimi taklit ediyorum asıl.
Merak etme düşük puan vermem sana.
Niyeymiş gayet iyi şarkıları var bence.
Ya şöyle istediğim biri yok gibi.
Harikasın o haldeMerak etme düşük puan vermem sana.
Niyeymiş gayet iyi şarkıları var bence.
Ya şöyle istediğim biri yok gibi.
Bu arada bu sezon da yarışmaya yapılacak her türlü manipülasyona karşı, yılan çıyan entrikalarına karşı Fav10'un seçimle gelen emekli ilk başkanı olarak ben gözetleyeceğim. Yardımcım da şef @sokak sanati olacak. Yılansavar olarak görevdeyim.@Çiğdem-
İkinizi de eleyecemSen yarışmacı değil misin
Milli Şef diyeceksin yoksa ilk hafta gidersin
Bende diyorumki Rachel'cimin bi müzik zevki iyi. O tezin de içine etmiş oldun şuan.Dur düşünelim Hande'yi alan yoksa hemen kap onu
Teşekkürler, banada düşük puan vermeyeceksen sendr harikasın.Harikasın o halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?