Valla çok başarılı sanatçılar var, çoğunu beğendim, epey zorlu bir sezon olacağı açıkNasıl yarışmacılarımız tecrübenle bir sıcağı sıcağına yorum alalaım @Bully bey 1 Finalistin 1 de Şampiyonun var
Valla çok başarılı sanatçılar var, çoğunu beğendim, epey zorlu bir sezon olacağı açıkİyi strateji yapan, iyi şarkılar seçen kazanırJüri başkanları milli cazgır @sokak sanati ve totoş @xemrexxx dışında her şey harika, herkese başarılar
Gönlüm tabii ki Gökhan Türkmen @Yiğitt ve Yalın @Maskeli Fedai ile
Hhahaha yarışmacıda olabilir aslında yarışma zaten 2 ay sürüyor @Bully gitme süresi
Valla çok başarılı sanatçılar var, çoğunu beğendim, epey zorlu bir sezon olacağı açıkİyi strateji yapan, iyi şarkılar seçen kazanırJüri başkanları milli cazgır @sokak sanati ve totoş @xemrexxx dışında her şey harika, herkese başarılar
Gönlüm tabii ki Gökhan Türkmen @Yiğitt ve Yalın @Maskeli Fedai ile
Bu arada sokak sanatinin Şef fotosu bu yarışmada @BullyZaten bi daha öyle bi şey yaparsa Milli Şef olarak olaya el atacağım Ozan'ı yarışmaya almayacağım
Aslında Tarkan'la yarışmak güzel olurdu ama en az yarı finale çıkacağım ve gidiş süremi geçebileceği için hiç o toplara girmeyeyim
Aslında Tarkan'la yarışmak güzel olurdu ama en az yarı finale çıkacağım ve gidiş süremi geçebileceği için hiç o toplara girmeyeyimZaten şurada 2 aylığına gelmişiz, o maratona hiç gerek yokBu seferlik de jüri olalım
Milletin şansıda olsunAslında Tarkan'la yarışmak güzel olurdu ama en az yarı finale çıkacağım ve gidiş süremi geçebileceği için hiç o toplara girmeyeyimZaten şurada 2 aylığına gelmişiz, o maratona hiç gerek yokBu seferlik de jüri olalım
İkisine de güvenim sonsuzİkisi de mahvedecek senin yarışmacıları.
En muhteşem benim ayrıca. Milli Şef olarak sana bi Ender Argun gülüşü atıyorum
Ba bay canım ahhahah
Aaa MS etkisi işte tanıdığın sessiz sakin @xBUGRAx kendini Gülben sanıyor iyice yoldan çıktı
Hahahaha
HahahahaGülben'le ilgili anılarım var, zamanı gelince paylaşırım
Gülben'in Yalın'la arası iyidir, Gökhan Türkmen'le de güzel bir resimleri var, @Yiğitt ve @Maskeli Fedai ile iyi anlaşın
Boru değil MS bu, herkesi yoldan çıkartırAaa MS etkisi işte tanıdığın sessiz sakin @xBUGRAx kendini Gülben sanıyor iyice yoldan çıktı@Bully @sokak sanati
Ben uyarırım onu korkmazGülben ve Yalın'ın arası iyi diye @Maskeli Fedai ye yakınlaştım zaten korktu benden.@Çiğdem- @sokak sanati
Boru değil MS bu, herkesi yoldan çıkartırMesela @sokak sanati ms başlayana kadar tatlı gıcıktı, ms'den sonra sapıttı, cozuttu ve tırlattı
Ben uyarırım onu korkmazYalın'ımızı sana emanet ettik, ittifak fırsatlarını niye tepiyorsun@Maskeli Fedai
Onu hüpleyen hüplemiş zaten@Çiğdem-
@xBUGRAx Yakınlık gösterdi @Maskeli Fedai ürktüGülben ve Yalın'ın arası iyi diye @Maskeli Fedai ye yakınlaştım zaten korktu benden.@Çiğdem- @sokak sanati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?