eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon ( Perşembe Günü Başlıyor. )

Nasıl yarışmacılarımız tecrübenle bir sıcağı sıcağına yorum alalaım @Bully bey 1 Finalistin 1 de Şampiyonun var :A :A :A
Valla çok başarılı sanatçılar var, çoğunu beğendim, epey zorlu bir sezon olacağı açık :D İyi strateji yapan, iyi şarkılar seçen kazanır :A Jüri başkanları milli cazgır @sokak sanati ve totoş @xemrexxx dışında her şey harika, herkese başarılar :D

Gönlüm tabii ki Gökhan Türkmen @Yiğitt ve Yalın @Maskeli Fedai ile :A

Valla çok başarılı sanatçılar var, çoğunu beğendim, epey zorlu bir sezon olacağı açık :D İyi strateji yapan, iyi şarkılar seçen kazanır :A Jüri başkanları milli cazgır @sokak sanati ve totoş @xemrexxx dışında her şey harika, herkese başarılar :D

Yarışmaya alımlar doldu belki Jüri yaparız bundan sonrasını @Çiğdem- :A
Milli Şef olarak onayım yok:A
Hhahaha yarışmacıda olabilir aslında yarışma zaten 2 ay sürüyor @Bully gitme süresi :A

Ama @bazinga yine forumu kapatma konusu açabilir Bully artık yok finaller benim diyordu .:F @mrt-06

İkisi de mahvedecek senin yarışmacıları.:A
En muhteşem benim ayrıca. Milli Şef olarak sana bi Ender Argun gülüşü atıyorum :A
Ba bay canım ahhahah

Zaten bi daha öyle bi şey yaparsa Milli Şef olarak olaya el atacağım Ozan'ı yarışmaya almayacağım :A
Bu arada sokak sanatinin Şef fotosu bu yarışmada @Bully :A :A :A
k%C4%B1z%C4%B1lderililer.jpg

Hhahaha yarışmacıda olabilir aslında yarışma zaten 2 ay sürüyor @Bully gitme süresi :A

Ama @bazinga yine forumu kapatma konusu açabilir Bully artık yok finaller benim diyordu .:F @mrt-06
Aslında Tarkan'la yarışmak güzel olurdu ama en az yarı finale çıkacağım ve gidiş süremi geçebileceği için hiç o toplara girmeyeyim :A Zaten şurada 2 aylığına gelmişiz, o maratona hiç gerek yok :D Bu seferlik de jüri olalım :A

Aslında Tarkan'la yarışmak güzel olurdu ama en az yarı finale çıkacağım ve gidiş süremi geçebileceği için hiç o toplara girmeyeyim :A Zaten şurada 2 aylığına gelmişiz, o maratona hiç gerek yok :D Bu seferlik de jüri olalım :A

Tarkan demişken bunu paylaşacak yer arıyordum iyi denk geldi. :F @sokak sanati @Çiğdem- @mrt-06 :A

8569_9110.jpg

Milletin şansıda olsun :A :A :A

Kaliteli jurilerde lazım onlarsızda olmuyor malum yarışmamız :A Hem bazingayı kızdırmayalım geçen sezon zaten elendikten sonra kapatma konusu açmıştı :A :A :A @sokak sanati

İkisi de mahvedecek senin yarışmacıları.:A
En muhteşem benim ayrıca. Milli Şef olarak sana bi Ender Argun gülüşü atıyorum :A
Ba bay canım ahhahah
İkisine de güvenim sonsuz :A

Bodrum Masalı'ndan sonra nasıl böyle bir diziyi tercih etmiş, hayretler içersindeyim :A Tek kelimeyle fiyasko :A Zaten başrolünüz de tacizci çıktı, daha beliniz doğrulmaz artık :A @xBUGRAx

Ben uyarırım onu korkmaz :A Yalın'ımızı sana emanet ettik, ittifak fırsatlarını niye tepiyorsun :A @Maskeli Fedai
Onu hüpleyen hüplemiş zaten :A @Çiğdem-
Gülben ve Yalın'ın arası iyi diye @Maskeli Fedai ye yakınlaştım zaten korktu benden. :F @Çiğdem- @sokak sanati
@xBUGRAx Yakınlık gösterdi @Maskeli Fedai ürktü :F @sokak sanati da Ankaraya gelin gidiyorsun dedi oğlan 2 gün foruma girmedi ayoll :F Şaka yaptık dedim hemen konuya ışınlandı ohh bee diye :A :A :A