eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon ( Perşembe Günü Başlıyor. )

Aaa bende hangi konuyu diyorsun diyorum buymuş etiket gelmemiş diyeyim diğerleriende gelmemiştir

Ben köydeyken yarışmayı kaçırmayın
@mrt-06 @xemrexxx

Aaa bende hangi konuyu diyorsun diyorum buymuş etiket gelmemiş diyeyim diğerleriende gelmemiştir

Ben köydeyken yarışmayı kaçırmayın
@mrt-06 @xemrexxx

Çok yakında kayyumun izni ile ETv'den transfer olacak yapımımız

Halka mal olmuş bir yapımın halkın kanalında yani tvEn'de olması lazım. Amerikan kanallarından esinti işler ile uğraşan kanallarda olmamalı
@mrt-06

Hahah Aaa nereden nereye bağladın ayoll 😱😱😱 @mrt-06 ile boşuna barış imzalamzsınız zaten

@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61 @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @gözlemci @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @umuttanyel @BesaleT @berkann @soo @eskici @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @hayret bi şey @GunesinOglu @-potterhead- @ozgur2113

Arkadaşlar @DarkLegenD Edip Akbayram ile çekilme kararı aldı ve @mesmeso61 yer dolmasından dolayı alamıyorduk onun yerine alarak onuda üzmemiş olduk tam denk geldi

@mrt-06 Dumanı bırakıp ilk seçimine Zülfü beye geri döndü mesmeso ise Oğuzhanı aldı . son durum şu şekilde 2 tane çift eleme olup şarkıcılardan biri elenmediği sürece düet kullanamıcaklar

@mrt-06 MS de seçilmemiş ve özel bir isim ile geliyor yine kendi tarzına uygun
@mrt-06 Zülfü Livaneli

@Yiğitt MS 5.Sezon şampiyonu olan Gökhan Türkmen ile geliyor

@Maskeli Fedai MS 2.sezon finale çıkan ve 20 hafta All Star sezonunda yarı final oynayan Yalın ile geliyor

@dreamy MS ilk sezonda yarı final gören ve All Star sezonunda ise 20 haftalık sezonda 5.haftada elenen Gülşen ile geliyor

@MayısKralı MS 5.sezonunda final görmeyi başaran yabancı şarkıcı Ariana Grande ile geliyor

@Billy Kane 2.Sezon 4.haftada elenen ve 20 hafta All Star sezonunda 12.haftayı gören Demet Akalın ile geliyor

@xBUGRAx Kendisi ilk defa yarışacak 3.Sezon 9.haftayı görmeyi başaran Gülben Ergen ile geliyor

@denizz19 MS 5.Sezonunda yarışıp 12.Haftayı görmeyi başaran İrem Derici ile geliyor

@bazinga Kenan Doğulu

@ozmoturk Sezen Aksu

@mesmeso61 Oğuzhan Koç

@batuhankaralar Selda Bağcan

@kerem Sertab Erener

@-potterhead- Nazan Öncel

@Thequeer Hadise

@Arslan Bey Mor ve Ötesi

@Ahmed Sia

@tolgab Hande Yener

Atacan iyi yapmışsın
Oğuzhan Koç iyidir ama iyi kullanabilecek mi o da var