O zaman ben de başlayayım. Gülşen de bir anne.Gülben 3 çocuk annesi..
O zaman ben de başlayayım. Gülşen de bir anne.Gülben 3 çocuk annesi..
O zaman ben de başlayayım. Gülşen de bir anne.
Azur Benan uslu çocuk kolay ona bakması.
En güzel bebek Hira ama galiba en güzel anne Gülben baksana Hira ile nasıl oynaşıyor@Billy Kane @Çiğdem-
#DemoGülbenFinale
Ekli dosyayı görüntüle 60490
@xBUGRAx Sana oynuyor iyice fingirdek oldu Gülben gibiEn güzel bebek Hira ama galiba en güzel anne Gülben baksana Hira ile nasıl oynaşıyor@Billy Kane @Çiğdem-
#DemoGülbenFinale
Ekli dosyayı görüntüle 60490
Hira'yı güldürebilen nadir isimlerden Gülben.
@xBUGRAx @Maskeli Fedai ye sarkıntılık edip oğlanı korkutması güzeldi @mrt-06 kaçırdı ayollSonunu Gülben gibi yapmasın Allah
Sonuçta 36393635180 koca 3 çocuk 639102753290 sevgili kolay değil
Sonunu Gülben gibi yapmasın Allah
Sonuçta 36393635180 koca 3 çocuk 639102753290 sevgili kolay değil
Aynen sevinmesini istiyorumİrem'e güzel bir hediye olur, çok sevinir.
Hahah oğlan foruma girmiyor sonra dur ayoll@Maskeli Fedai 'yi gelin getireceğiz Ankara'ya. Aileler anlaştı o işte sıkıntı yok
Gülben Ergen'in İbrahim Tatlıses ile başrolleri paylaştığı Star TV'de yayınlanan senaryosunu, yönetmenliğini, yapımcılığını ve başrolünü İbrahim Tatlıses'in üstlendiği 'Fırat' dizisinde tüm Türkiye'yi ağlatan albümü çıkmadan şöhret kazandıran, oyunculuğunu ispatlayan o etkileyici sahne..
Albümü çıkınca Huysuz Virjin'e konuk olan Gülben Ergen'e, Huysuz Virjin 'Dize kadar suda boğulan gerizekalı sen miydin' diyerek diziye olan hayranlığını kendine has üslubuyla dile getirmişti.
@sokak sanati @Çiğdem- @mrt-06 @dreamy @denizz19 @xemrexxx @Maskeli Fedai
Listem tamam o zaman.
İlk hafta onunla bomba bir giriş yapsam mı ?Tabi ki kullanırsın. Hadise'de kullanabilir@Thequeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?