O zaman ben de başlayayım. Gülşen de bir anne.Gülben 3 çocuk annesi..![]()
![]()
O zaman ben de başlayayım. Gülşen de bir anne.Gülben 3 çocuk annesi..![]()
![]()
O zaman ben de başlayayım. Gülşen de bir anne.![]()
Azur Benan uslu çocuk kolay ona bakması.![]()
En güzel bebek Hira ama galiba en güzel anne Gülben baksana Hira ile nasıl oynaşıyor@Billy Kane @Çiğdem-
#DemoGülbenFinale
Ekli dosyayı görüntüle 60490
@xBUGRAx Sana oynuyor iyice fingirdek oldu Gülben gibiEn güzel bebek Hira ama galiba en güzel anne Gülben baksana Hira ile nasıl oynaşıyor@Billy Kane @Çiğdem-
#DemoGülbenFinale
Ekli dosyayı görüntüle 60490
Hira'yı güldürebilen nadir isimlerden Gülben.![]()
@xBUGRAx @Maskeli Fedai ye sarkıntılık edip oğlanı korkutması güzeldi @mrt-06 kaçırdı ayollSonunu Gülben gibi yapmasın Allah
Sonuçta 36393635180 koca 3 çocuk 639102753290 sevgili kolay değil![]()
Sonunu Gülben gibi yapmasın Allah
Sonuçta 36393635180 koca 3 çocuk 639102753290 sevgili kolay değil![]()
Aynen sevinmesini istiyorumİrem'e güzel bir hediye olur, çok sevinir.![]()
![]()
Hahah oğlan foruma girmiyor sonra dur ayoll@Maskeli Fedai 'yi gelin getireceğiz Ankara'ya. Aileler anlaştı o işte sıkıntı yok![]()
Gülben Ergen'in İbrahim Tatlıses ile başrolleri paylaştığı Star TV'de yayınlanan senaryosunu, yönetmenliğini, yapımcılığını ve başrolünü İbrahim Tatlıses'in üstlendiği 'Fırat' dizisinde tüm Türkiye'yi ağlatan albümü çıkmadan şöhret kazandıran, oyunculuğunu ispatlayan o etkileyici sahne..
Albümü çıkınca Huysuz Virjin'e konuk olan Gülben Ergen'e, Huysuz Virjin 'Dize kadar suda boğulan gerizekalı sen miydin' diyerek diziye olan hayranlığını kendine has üslubuyla dile getirmişti.
@sokak sanati @Çiğdem- @mrt-06 @dreamy @denizz19 @xemrexxx @Maskeli Fedai
Listem tamam o zaman.![]()
İlk hafta onunla bomba bir giriş yapsam mı ?Tabi ki kullanırsın. Hadise'de kullanabilir@Thequeer