Ben zevkime bakarım
Aaa doğru eşleştirme yapmışsın bunlara ama olan Haruna oldu evet kaçıp gittiiste harun ondan gitti iki taraflı çalışınca pili bitti
Ben zevkime bakarım
Aaa doğru eşleştirme yapmışsın bunlara ama olan Haruna oldu evet kaçıp gittiiste harun ondan gitti iki taraflı çalışınca pili bitti
Bugün kuaföre gidecek. Gelince yeni imajıyla çok konuşulacak.
Erkek kuaförüne hiç gitmedim ki ne bileyim ayollHangi ara kuaförler kulakları deldiriyordu, bi benim haberim mi yok?
Senin için fesatErkek kuaförüne hiç gitmedim ki ne bileyim ayollParayı verirse herşeyi yaptırır sanırım ben o konuda şüpheledim şuan
Harun'umun küpe takmasına falan gerek yok, o benim için her haliyle yakışıklı zaten.Erkek kuaförüne hiç gitmedim ki ne bileyim ayollParayı verirse herşeyi yaptırır sanırım ben o konuda şüpheledim şuan
Harun'umun küpe takmasına falan gerek yok, o benim için her haliyle yakışıklı zaten.
Aaa saçını sarıya boyatırsa foruma gelmesinSenin için fesat
Harun'umu Adnan Hoca'nın erkek kediciği sandın herhalde.Aaa saçını sarıya boyatırsa foruma gelmesin
Hhaha Aaa küpe değil saç boyama değil ee ne yaptırıcak peki bu oğlan kendisineHarun'umu Adnan Hoca'nın erkek kediciği sandın herhalde.
Tanrı bizleri senden korusun. 😕
Saçını kestirirHhaha Aaa küpe değil saç boyama değil ee ne yaptırıcak peki bu oğlan kendisine
@serhatt @sokak sanati @mrt-06 @xemrexxx
Kuaförde insanlar ne yatırıyorsa onu yaptıracak.Hhaha Aaa küpe değil saç boyama değil ee ne yaptırıcak peki bu oğlan kendisine
@serhatt @sokak sanati @mrt-06 @xemrexxx
Kuaförde insanlar ne yatırıyorsa onu yaptıracak.
Senin ruhun hakiki fesat.
Yeni bir imajla gelecek diyorsun yanı farklı bir şey yaptırıcak havası veriyorsun ayollSaçını kestirir
Git konudanYeni bir imajla gelecek diyorsun yanı farklı bir şey yaptırıcak havası veriyorsun ayoll
Aaa patronu mekanından kovuyorsun ayy iyice şaşırdın ayoll nerede şefimiz başkanımız şunu dövüp atınGit konudan
Harun'unun birşey yaptırmasına gerek yok. O her yeriyle muazzam ve kusursuz yaratılmış bir eril zaten.Yeni bir imajla gelecek diyorsun yanı farklı bir şey yaptırıcak havası veriyorsun ayoll
Aaa orası öyle ama kendin diyorsun ayoll duyuruyuHarun'unun birşey yaptırmasına gerek yok. O her yeriyle muazzam ve kusursuz yaratılmış bir eril zaten.
Hoşt be onlar kim de beni kovacaklarAaa patronu mekanından kovuyorsun ayy iyice şaşırdın ayoll nerede şefimiz başkanımız şunu dövüp atın@sokak sanati @xemrexxx
Patrona saygılı ol ayollHoşt be onlar kim de beni kovacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?