Ben zevkime bakarım![]()
Aaa doğru eşleştirme yapmışsın bunlara ama olan Haruna oldu evet kaçıp gittiiste harun ondan gitti iki taraflı çalışınca pili bitti![]()
Ben zevkime bakarım![]()
Aaa doğru eşleştirme yapmışsın bunlara ama olan Haruna oldu evet kaçıp gittiiste harun ondan gitti iki taraflı çalışınca pili bitti![]()
Bugün kuaföre gidecek. Gelince yeni imajıyla çok konuşulacak.
Erkek kuaförüne hiç gitmedim ki ne bileyim ayollHangi ara kuaförler kulakları deldiriyordu, bi benim haberim mi yok?![]()
Senin için fesatErkek kuaförüne hiç gitmedim ki ne bileyim ayollParayı verirse herşeyi yaptırır sanırım ben o konuda şüpheledim şuan
![]()
![]()
![]()
Harun'umun küpe takmasına falan gerek yok, o benim için her haliyle yakışıklı zaten.Erkek kuaförüne hiç gitmedim ki ne bileyim ayollParayı verirse herşeyi yaptırır sanırım ben o konuda şüpheledim şuan
![]()
![]()
![]()
Harun'umun küpe takmasına falan gerek yok, o benim için her haliyle yakışıklı zaten.![]()
Aaa saçını sarıya boyatırsa foruma gelmesinSenin için fesat![]()
Harun'umu Adnan Hoca'nın erkek kediciği sandın herhalde.Aaa saçını sarıya boyatırsa foruma gelmesin![]()
![]()
![]()
Hhaha Aaa küpe değil saç boyama değil ee ne yaptırıcak peki bu oğlan kendisineHarun'umu Adnan Hoca'nın erkek kediciği sandın herhalde.
Tanrı bizleri senden korusun. 😕
Saçını kestirirHhaha Aaa küpe değil saç boyama değil ee ne yaptırıcak peki bu oğlan kendisine
![]()
![]()
@serhatt @sokak sanati @mrt-06 @xemrexxx
Kuaförde insanlar ne yatırıyorsa onu yaptıracak.Hhaha Aaa küpe değil saç boyama değil ee ne yaptırıcak peki bu oğlan kendisine
![]()
![]()
@serhatt @sokak sanati @mrt-06 @xemrexxx
Kuaförde insanlar ne yatırıyorsa onu yaptıracak.
Senin ruhun hakiki fesat.![]()
Yeni bir imajla gelecek diyorsun yanı farklı bir şey yaptırıcak havası veriyorsun ayollSaçını kestirir![]()
Git konudanYeni bir imajla gelecek diyorsun yanı farklı bir şey yaptırıcak havası veriyorsun ayoll![]()
![]()
![]()
Aaa patronu mekanından kovuyorsun ayy iyice şaşırdın ayoll nerede şefimiz başkanımız şunu dövüp atınGit konudan
Harun'unun birşey yaptırmasına gerek yok. O her yeriyle muazzam ve kusursuz yaratılmış bir eril zaten.Yeni bir imajla gelecek diyorsun yanı farklı bir şey yaptırıcak havası veriyorsun ayoll![]()
![]()
![]()
Aaa orası öyle ama kendin diyorsun ayoll duyuruyuHarun'unun birşey yaptırmasına gerek yok. O her yeriyle muazzam ve kusursuz yaratılmış bir eril zaten.![]()
Hoşt be onlar kim de beni kovacaklarAaa patronu mekanından kovuyorsun ayy iyice şaşırdın ayoll nerede şefimiz başkanımız şunu dövüp atın![]()
![]()
@sokak sanati @xemrexxx
![]()
![]()
Patrona saygılı ol ayollHoşt be onlar kim de beni kovacaklar![]()