Niye konusunu açıyorsun o zamanSeni almazdım zaten dazlak
Niye konusunu açıyorsun o zamanSeni almazdım zaten dazlak
Bizim gibi efsane olamaz onların kurduğu grupAboovvv @serhatt @kerem bakın harun aranızdan çıkınca sizin grup dağıldı yeni gruplar yapılıyor out oldunuz@Çiğdem- Ekli dosyayı görüntüle 60470
Alayı özentimiz olur.Aboovvv @serhatt @kerem bakın harun aranızdan çıkınca sizin grup dağıldı yeni gruplar yapılıyor out oldunuz@Çiğdem- Ekli dosyayı görüntüle 60470
Hayatta olmaz onlar ile hiç bir şey yapmam ben hem ben demedim mi onunla beni aynı cümle içinde kullanma diye.
Aboovvv @serhatt @kerem bakın harun aranızdan çıkınca sizin grup dağıldı yeni gruplar yapılıyor out oldunuz@Çiğdem- Ekli dosyayı görüntüle 60470
Bizim gibi efsane olamaz onların kurduğu grup
Hhaha Ayy şu @xemrexxx paylaştığı fotoda en öndeki kedinin yüz ifadesi çok komikAlayı özentimiz olur.
Aaa vlla yarışma çok karıştı ilk haftadan şutlanırsın dikkat et ayoll4 Ağustos'ta Erzincana gidiyorum ama internetim olacakTabi çekerseYarışmaya destek olacağım inşallah1 hafta falan kalırım.
Ben hep burdayım rahat ol internetim olacak diyorumAaa vlla yarışma çok karıştı ilk haftadan şutlanırsın dikkat et ayoll
@xemrexxx 'nin yalancısıyım bende. Sözde öyleymiş rahmetli. Bugün telefonda konuşurken baya güldük.
iste harun ondan gitti iki taraflı çalışınca pili bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?