Niye konusunu açıyorsun o zamanSeni almazdım zaten dazlak![]()
Niye konusunu açıyorsun o zamanSeni almazdım zaten dazlak![]()
Bizim gibi efsane olamaz onların kurduğu grupAboovvv @serhatt @kerem bakın harun aranızdan çıkınca sizin grup dağıldı yeni gruplar yapılıyor out oldunuz@Çiğdem- Ekli dosyayı görüntüle 60470
Alayı özentimiz olur.Aboovvv @serhatt @kerem bakın harun aranızdan çıkınca sizin grup dağıldı yeni gruplar yapılıyor out oldunuz@Çiğdem- Ekli dosyayı görüntüle 60470
Hayatta olmaz onlar ile hiç bir şey yapmam ben hem ben demedim mi onunla beni aynı cümle içinde kullanma diye.![]()
Aboovvv @serhatt @kerem bakın harun aranızdan çıkınca sizin grup dağıldı yeni gruplar yapılıyor out oldunuz@Çiğdem- Ekli dosyayı görüntüle 60470
Bizim gibi efsane olamaz onların kurduğu grup![]()
Hhaha Ayy şu @xemrexxx paylaştığı fotoda en öndeki kedinin yüz ifadesi çok komikAlayı özentimiz olur.![]()
Aaa vlla yarışma çok karıştı ilk haftadan şutlanırsın dikkat et ayoll4 Ağustos'ta Erzincana gidiyorum ama internetim olacakTabi çekerse
Yarışmaya destek olacağım inşallah
1 hafta falan kalırım.
Ben hep burdayım rahat ol internetim olacak diyorumAaa vlla yarışma çok karıştı ilk haftadan şutlanırsın dikkat et ayoll![]()
![]()
![]()
@xemrexxx 'nin yalancısıyım bende. Sözde öyleymiş rahmetli. Bugün telefonda konuşurken baya güldük.![]()
iste harun ondan gitti iki taraflı çalışınca pili bitti