@cookies o arada seni de öper valla. Seni ayrı tutmak gerek.Ben tek başıma yeterim,başkasına gerek yok
@cookies o arada seni de öper valla. Seni ayrı tutmak gerek.Ben tek başıma yeterim,başkasına gerek yok
Yiğit ile beni ayrı bi odaya kapatın kimseler giremesin
Yiğit ile beni ayrı bi odaya kapatın kimseler giremesin
yarışma esnasında benOha o odaya acilen beni de atın@mrt-06
Boşuna dememişler köy yanar deli taranır diye
Şu an sadece bir kolumda 7 sinek ısırığı var, neyden bahsediyorsunuz siz?
Ben tek başıma yeterim,başkasına gerek yok
@Yiğitt in Başını yakacağına @mrt-06 @xemrexxx in Şezlonguna gönder serhatı cookieside Milli şefin yanına @sokak sanatiOha o odaya acilen beni de atın@mrt-06
@Yiğitt in Başını yakacağına @mrt-06 @xemrexxx in Şezlonguna gönder serhatı cookieside Milli şefin yanına @sokak sanati
Bikere de araya girme be uğursuz@Yiğitt in Başını yakacağına @mrt-06 @xemrexxx in Şezlonguna gönder serhatı cookieside Milli şefin yanına @sokak sanati
Bikere de araya girme be uğursuz
Siz başkanları olarak iliglenmelisiniz benceBen hiç birini istemiyorum @Yiğitt iyidir.s.s onda kalsınlar.s.s
Benim başkanım olamaz kimseSiz başkanları olarak iliglenmelisiniz bence
@sokak sanati @xemrexxx e bağlısınız bir şikayetiniz olursa onlara gidiceksinizBenim başkanım olamaz kimse
Hadi oradan be
Jurimsin ayoll güzel güzel eğlenecezHadi oradan beBen katılmıyacam zaten banane
Hiç uğraşamam senin kenar yarışmanlaJurimsin ayoll güzel güzel eğlenecez
Oy vereceksin şarkılara eğlenceli iş hem @Yiğitt e yüksek verince o heyecanla seni öper kendine iyi verenleri öpüyorHiç uğraşamam senin kenar yarışmanla
Ben başka bi bahane bulup kendimi öptürürm onaOy vereceksin şarkılara eğlenceli iş hem @Yiğitt e yüksek verince o heyecanla seni öper kendine iyi verenleri öpüyor
MS de iyi puana sevindiği kadr başka şeye sevinmiyor ayoll sana fırsatBen başka bi bahane bulup kendimi öptürürm ona
Hadi oradan beBen katılmıyacam zaten banane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?