eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 8.Hafta

Bu yarışma nefret etme yarışması değil müziğe puan vereceksiniz düet önceden yapılmış olay sonradan yaşanmış İrem'in günahı Ne
Ben kırmam o işin şakası da geçen hafta illaki bende de Murat’ın şarkıyı söylemesi etkili olmuştur.

Şaka mısın sen ya, Gökhan Türkmen, bu şarkıyla popüler olmuştur. Bu albümüyle tanınmıştır. (Sene 2010) Benim Albümüm'de yarışmıştım zaten hatırlarsın.

Allah'tan senin eline kalmadı Gökhan, yoksa batırırdın. Gökhan'ı kaç yılından sonra keşfettin bilmiyorum ama bu adam 2006 yılından beri piyasada, sen keşfetmeden önceki yıllarını yok sayamazsın. O zamanlar da çok kaliteli parçalar yaptı. Sen Gökhan'a 15 şarkılık nasıl bir liste hazırlardın çok merak ediyorum.

Popüler şarkısı ise ne yapabilirim bu durumda? Piyasaya giriş tarihi de umrumda değil yalnız.

Popüler şarkısı ise ne yapabilirim bu durumda? Piyasaya giriş tarihi de umrumda değil yalnız.
Vasıfsız, gereksiz ve boş demen çok ağır. Şarkı popüler olduğu gibi kaliteli de.

Adam bu haftalarda ne kullanacak sanki bunun yerine, yap bi öneri de görelim.

Vasıfsız, gereksiz ve boş demen çok ağır. Şarkı popüler olduğu gibi kaliteli de.

Adam bu haftalarda ne kullanacak sanki bunun yerine, yap bi öneri de görelim.
9 şarkıyı özelden gönderdim, 2 tanesine 'hayır' dedi. Ayrıca konuyu daha fazla uzatma. Yoksa aramız bozulacak. Zaten avatarın yeterince tetikliyor beni ahahahaha.

9 şarkıyı özelden gönderdim, 2 tanesine 'hayır' dedi. Ayrıca konuyu daha fazla uzatma. Yoksa aramız bozulacak. Zaten avatarın yeterince tetikliyor beni ahahahaha.
Zaten gece gece senle ne diye uğraşıyorsam
Aramız bozuk olabilir ama kanımız değil çok şükür.

Noldu la tahrik mi oldun

Geçen haftada iyiydin ama forumun yabancı antiliği hortlamış MS 1 yıl gibi ara verince

@DarkLegenD Bey ve Ayrıca @MasacRE- Gökhanı almaya çalışmışlardı sanırım kalbine inerdi