Benim Albümümde 1.olmuştu Harun ama bu yarışma daha zor tabi bakalım sen napacanGeçen hafta yüksek puanlarıyla birlikte destekleyen herkese tekrar tekrar çok teşekkürler. Bu hafta "Bir Çaresini Buluyoruz"
(1:35 - 2:58)
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Afet Güçverir @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
Recabınıda bildirBu hafta çok konuşulan 'Kıymetlim' düeti ile karşınızdayım. Sanıyorum ses olarak değerlendirirsiniz Mustafa Ceceli'nin özel hayatını yarışmaya katmak adil bir durum olmaz aksi takdirde. Şimdiden herkese başarılar.
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx @vadikızı @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Afet Güçverir @kerem @serhatt @sokak sanati @bazinga @batuhankaralar @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @HachiKo @Felon @Doğu @gözlemci @Çiğdem-
Sen dua etde Demeti oylama sitilide bulaşmasın bana@Arslan Bey le fazla takılma espri seviyen yerlerde.
3 final puanı daha alacağım tabii.Benim Albümümde 1.olmuştu Harun ama bu yarışma daha zor tabi bakalım sen napacan
Şu kalanların hepside final turu hesapları yapıyor bakalım daha 8.haftadayız kim elenecek bende merak ettim@Çiğdem- canım yeni hafta hayırlı olsun ve emeklerine sağlık şimdiden@Afet Güçverir senin de jüri başkanlığın hayırlı olsun Atacan'ım
Zorlu haftalara girmiş bulunmaktayız, 1 vereceğim şarkılar bile güzel olacağı için şarkılara yorum yapmayacağım artık.Tüm yarışmacıların hakkında hayırlısı.
Zayıf halka kalmadı yani artık, herkesin final turu hesapları var dediğin gibi, bu haftadan itibaren kan gövdeyi götürecek bu çok açık.Şu kalanların hepside final turu hesapları yapıyor bakalım daha 8.haftadayız kim elenecek bende merak ettim
Son güne bıraktım yine.
Zayıf halka kalmadı yani artık, herkesin final turu hesapları var dediğin gibi, bu haftadan itibaren kan gövdeyi götürecek bu çok açık.
Alamancı @xBUGRAx @Yiğitt @Maskeli Fedai biri gidecek a rtık ben elenmeyecamya3 final puanı daha alacağım tabii.
Ben de jüriyim zaten oh mis kafam rahat, umarım hepsi de elenir bu hafta.
Şarkılara yorum yapmayacağım dedim ama sen biliyorsun zaten düşüncelerimi.Bu haftaki şarkımız bir Kenan Doğulu klasiği. 2000'li yılların başlarına damgasını vuran, yıllarca müzik listelerinde kalan eşsiz bir eser:
"Aklım Karıştı"
1.24-2.54
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx @vadikızı @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Afet Güçverir @kerem @serhatt @sokak sanati @bazinga @batuhankaralar @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @HachiKo @Felon @Doğu @gözlemci @Çiğdem- @denizz19
Pop şarkılar daha çok ön plana çıkıyor forumda ama bu şarkı da düşük verilmez.Bu haftaki şarkımız bir Kenan Doğulu klasiği. 2000'li yılların başlarına damgasını vuran, yıllarca müzik listelerinde kalan eşsiz bir eser:
"Aklım Karıştı"
1.24-2.54
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx @vadikızı @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Afet Güçverir @kerem @serhatt @sokak sanati @bazinga @batuhankaralar @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @HachiKo @Felon @Doğu @gözlemci @Çiğdem- @denizz19
Bu klip o zamanlar psikolojimi bozmuştu.Bu haftaki şarkımız bir Kenan Doğulu klasiği. 2000'li yılların başlarına damgasını vuran, yıllarca müzik listelerinde kalan eşsiz bir eser:
"Aklım Karıştı"
1.24-2.54
Bu da pop ama kaliteli pop. Halkımız kalitenin karşılığını verecektir umarım.Pop şarkılar daha çok ön plana çıkıyor forumda ama bu şarkı da düşük verilmez.
Pop ama slow pop bu. Slow şarkı. Sevilen slow şarkılardan Kenan Doğulu'nun. Şarkının klibini hatırlayınca hüzünlendim.Bu da pop ama kaliteli pop. Halkımız kalitenin karşılığını verecektir umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?