Gülşen, Sezen Aksu
Gülben de.
Gülşen, Sezen Aksu
Ooo risk almışsın
@vadikızı nin en sevdiği şarkılardan biri. Tam puanı hazırBize az hediye etmedi bu şarkıyı
Vay vay vay, almışsın final puanıRisk almak iyidir ama bu yarışmada özel hayat değil şarkılar konuşmalı
Geldim@ozgur2113 Çok büyük renk kattın Ahmet Kaya favorilerden biriydi kesinlikle bir kaza kurşununa denk geldin onunda sebebi herkes en iyi parçalarıyla şey ettiler ama çok iyi yarıştın @Yiğitt in emanetine iyi sahip çıktın bence
Yarın foruma gündüz gelirsen konukları özelden söyle yeni haftayı açmamış olursam yaparım 3-4-5 civarları yaparım sanırım biraz işlerimde var . Gelemezsende diğer haftayı sen seçersin
Alamancıdan başka seven yok pis oylarını
Teşekkürler canım konuşmaya gerek Yok yaşayarak görecek herkesVay vay vay, almışsın final puanıeee şu yazını ve sonuçları düşününce fikrini alalım
Ahmet Kaya gibi bir ustanın kıymeti bilinmedi demek 😱
Ne üzüleceğim hak etmiyor final puanını falan, ne kadar zevksiz insan varsa toplanmış burayaAaa ne duygusuz ayoll boşuna kütük demiyorum kalbi yok ki tahta 😱😱😱
Acımadan oğlana 1 verdiğine üzülmüyorda keşke rakibine fazla verseydim 1 puanıda alamasaydı diye üzülüyor 😱😱😱
@xBUGRAx İyi ki Kandıramazsın gibi acele etmedin Yalnızlığa gerçi 2 haftadır ben tutuyorum seni
Bu haftayı düşündüğün şarkılar dışında bir şarkıyla geçirmek çok önemiydi bir de puanda tadı tuzu oldu ama buda çok hit şarkılarından tabi adı gibi sürpriz olmadı bence
Gülşen'i çok sevmesem de kendisine bir gıcıklığım yok ama Gülben'den nefret ediyorum
Bunu da sevmiyorumForumun Seren Serengil'i...Seren'in Gülben'le anılarını yazdığı kitabın adı.@Çiğdem- @Afet Güçverir @xemrexxx @Bully @Maskeli Fedai
Ekli dosyayı görüntüle 61723
No problem bro.@MEnes süper süper teşekkürler
@MEnes harikasın
Öyle miyim gerçekten.@MEnes harikasın, teşekkürler.
Ben de şaşırdım aslında ama şaşırmamak üzere şaşırtmayı tercih ettim.@MEnes Gökhan'a verdiği puanla şaşırtırken Yalın'a verdiği puanla yine şaşırtmadı.
Söz @Maskeli Fedai de
Muhteşem ve esen kalmaya devam edeceğim.
Yani bana vereceğiniz yüksek puanlarla beni mutlu etmeye devam edeceksiniz.No problem bro.
Öyle miyim gerçekten.
Ben de şaşırdım aslında ama şaşırmamak üzere şaşırtmayı tercih ettim.Neden böyle bir cümle kurdum onu da bilmiyorum.
Muhteşem ve esen kalmaya devam edeceğim.Sanata vereceğim desteği hiç bir zaman eksik bırakmayacağım. Teşekkürler iyi günler.
Sevdiğim şarkılarla geldikten sonra siz veya bir başka biri olması fark etmez, ben her zaman puanımı ona göre veririm beyefendi.Yani bana vereceğiniz yüksek puanlarla beni mutlu etmeye devam edeceksiniz.
Harikasınız. Esen kalın. Musmutlu günler dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?