Ne diyon be öyle bişey mi olmuştuİlk hafta vermişti sadece sanırım ve oyu açıklanmadı halde senden teşekkür bekleyip trip atmıştık sonra küstümü naptı @serhatt
Kız bana bak yolarım seni açıkla gelsin zaten kötü gidiyoruz .ssOyu açıklıcamda @denizz19 dan korkuyorum
Ya sen sus pis biatçı. Her hafta Tam puan ve tp-1 verip durdun ikisine de. Seni şikayet ettirip jürilikten attırmam lazım ama bu seferde olan kaliteli ikiliye olur.Aynen üçümüz @DarkLegenD e girecez
Çarpılmaları için tek bir üfürüğüm yeter.Avatarına bakan zaten yanına destur almadan gelemez
Bekliyorum canımOmo'ları kargoya veriyorum köpürte köpürte yıka entarilerini. @serhatt
Gülben'e şarkı vereceğim@xBUGRAx oyları
10 Demet Akalın
9 Sertab Erener
8 Sezen Aksu
7 Yalın
6 Gülşen
5 Kenan Doğulu
4 Hande Yener
3 Gökhan Türkmen
2 Ahmet Kaya
1 İrem Derici
İlk hafta @Yiğitt oyunu açıklamadımı unutmuşum jaç verdini biliyorum serhata tşşk niye etmiyorsun demiştim sende trip atıyordun Oğlancağızda oyu nerede görmedim diyordu sonra açıklamamışım pardon demiştimNe diyon be öyle bişey mi olmuştu
Ecünnüyse yapsınlarRahmete bir şey yapacaklar pis sürtük kız .ss
Maşallah fil hafızsi var sendeİlk hafta @Yiğitt oyunu açıklamadımı unutmuşum jaç verdini biliyorum serhata tşşk niye etmiyorsun demiştim sende trip atıyordun Oğlancağızda oyu nerede görmedim diyordu sonra açıklamamışım pardon demiştim