Gülşen’e düşük verenlere bedava tabii ki.Ben ve birkaç kişi hariç bütün forumun kulaklarına bakılması lazım, forum indirimi yaparsın değil mi arkadaşlara?
Gülşen’e düşük verenlere bedava tabii ki.Ben ve birkaç kişi hariç bütün forumun kulaklarına bakılması lazım, forum indirimi yaparsın değil mi arkadaşlara?
Vasıfsız şey seni. Bundan sonraki her hafta 1 vereyim de gör gününü.Neyse ki sende yok
Hahha sen eksiktin @Bully @Maskeli Fedai @Yiğitt de şuan dövecek adam arıyorduGökhan Türkmen ve Yalın 3 ile 4. sırayı gram hak etmiyor.
Vasıfsız şey seni. Bundan sonraki her hafta 1 vereyim de gör gününü.
Güzel şarkılarla gelmiyon ben napiyim
@Maskeli Fedai @Yiğitt arkadaşa istediği dissleri verin lütfen.Gökhan Türkmen ve Yalın 3 ile 4. sırayı gram hak etmiyor.
Vasıfsız şey seni. Bundan sonraki her hafta 1 vereyim de gör gününü.
Ben onların daimi destekçisiyim. Dövmek gibi bir hata yapmazlar.
Avatarına bakan zaten yanına destur almadan gelemezBen onların daimi destekçisiyim. Dövmek gibi bir hata yapmazlar.
Gülşen'e düşük verenlerin randevuya ihtiyacı yok, onlar sağlam kulaklılarGülşen’e düşük verenlere bedava tabii ki.
Senden şikayetçiler bu haftaGüzel şarkılarla gelmiyon ben napiyim
Tabii ki bebeğim, dünya bir yana sen bir yana bilirsin.Ben onların daimi destekçisiyim. Dövmek gibi bir hata yapmazlar.
Diss vererek sana iyilik yapmayacağım.Gülşen'e düşük verenlerin randevuya ihtiyacı yok, onlar sağlam kulaklılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?