Bilmiyorum dersen takarım tabi, dinlememişsindir bile. Geçen hafta 1 vermenin acısı olmuş
Teşekkürler.@ozgur2113 oyları
11 puan: Sezen Aksu
10 puan: Sertab Erener
9 puan: Gülben Ergen
8 puan: Yalın
7 puan: Kenan Doğulu
6 puan: Gökhan Türkmen
5 puan: Zülfü Livaneli
4 puan: İrem Derici
3 puan: Hande Yener
2 puan: Demet Akalın
1 puan: Gülşen
Genel kanıyı doğru tahmin ettiğini sanmıyorum bu oylara bakarak.Genel kanıyı düşünerek bonuslara aldım sevdiğimden değil.
Dan Dan'a niye güvenmiyorsun 1-2 kişiye bakıp anlamıyorum. En harika hitlerinden biri, güncel de şarkı. Bangır Bangır'ı kullanmamak gibi bir şey.![]()
Kendini " Dan Dan " diye öldür, nasıl olmazBir de bonuslara almıştın o şarkıyı. Dan Dan yok bu arada.![]()
Yok gerçekten dinledim ama sen bana 1 verdiğin için karşılık vermem ben Yiğit bana 3 haftadır düşük veriyor ben hep yüksek veriyorumBilmiyorum dersen takarım tabi, dinlememişsindir bile. Geçen hafta 1 vermenin acısı olmuş![]()
Ben sana 9 puan verdim, zincirleri kırdım. Umarım sen de kırarsın kısa sürede zincilerini.@xBUGRAx oyları
11 Minik Serçe...
10 Hande Yener
9 Gülşen
8 Demet Akalın
7 Sertab Erener
6 Gökhan Türkmen
5 İrem Derici
4 Kenan Doğulu (Eurovision performansı olsa daha iyiydi)
3 Ahmet Kaya
2 Zülfü Livaneli
1 Yalın
Sen Eurovision performansını hayal edip ona göre oy verseydin.@xBUGRAx oyları
11 Minik Serçe...
10 Hande Yener
9 Gülşen
8 Demet Akalın
7 Sertab Erener
6 Gökhan Türkmen
5 İrem Derici
3 Ahmet Kaya
2 Zülfü Livaneli
1 Yalın
Ortada buluşalım da barışalım artıkYok gerçekten dinledim ama sen bana 1 verdiğin için karşılık vermem ben Yiğit bana 3 haftadır düşük veriyor ben hep yüksek veriyorum![]()
Boşuna olmamış attın bana.ss@ozgur2113 harikasın aşkım, bu hafta karşılıklı güzel puanlar verdik birbirimize.Benimki daha yüksek ama.
![]()
@xBUGRAx şaşırttın...@xBUGRAx oyları
11 Minik Serçe...
10 Hande Yener
9 Gülşen
8 Demet Akalın
7 Sertab Erener
6 Gökhan Türkmen
5 İrem Derici
3 Ahmet Kaya
2 Zülfü Livaneli
1 Yalın
Yoo tam da doğru tahmin etmişim işte muhteşem oylar alacağını düşünsem ana şarkılar kısmına eklerdim.Genel kanıyı doğru tahmin ettiğini sanmıyorum bu oylara bakarak.![]()
İhanetten Geri Kalan ne zaman
Bu şarkısını pek sevmiyorum.ss@ozgur2113 hep yüksek verirdin, düşürmüşsün bu hafta.![]()
Sanırım Gülşen’in sevmediğim nadir şarkılardan biri@ozgur2113 1 puan mı? Klip de mi ilgini çekmedi ya.![]()
Koymayı düşünüyordum da son anda vazgeçtim, birkaç kişinin Dan Dan yorumundan sonra.Kendini " Dan Dan " diye öldür, nasıl olmaz![]()