Oha 4.sıraya yükseldim final puanı kazanırsam şahane olur hani ama daha @ozgur2113 berbat puan verecek .ss
Kısa ve kıvırcıksa nasıl bana benziyor.Ben sana şey diyecektim unuttum. Demin Bahçeli'de yürürken bir çocuk gördüm suratı aynı sen önce bir baktım ben bunu nerden tanıyorum ya dedim sonra bir daha baktım senin suratına benziyor ama bu kadar benzemek olmaz. İkizin resmen fakat senin epey kısa ve kıvırcık halin.
Demet gitti sıra Ahmet'te .s@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci @Afet Güçverir
3.Puan Durumu
1 Ahmet Kaya 133
2 Sertab Erener 128
3 Demet Akalın 126
4 İrem Derici 121
5 Gökhan Türkmen 116
6 Yalın 116
7 Gülşen 104
8 Gülben Ergen 103
9 Sezen Aksu 92
10 Hande Yener 91
11 Zülfü Livaneli 81
12 Kenan Doğulu 80
Sinirim bozuldu Emin'İm nerde ihtiyacım var kollarına.
Gülşen herkese şarkı vermez.
@bazinga muhteşemsin@bazinga oyları
11 puan Sertab Erener - Yanarım
10 puan Gökhan Türkmen - Bitmesin
9 puan İrem Derici - Nabza Göre Şerbet
8 puan Sezen Aksu - Biliyorsun
7 puan Ahmet Kaya - Söyle
6 puan Demet Akalın - Afedersin
5 puan Gülşen feat Murat Boz -İltimas
4 puan Gülben Ergen - Ya Ölümsün Ya Düğün
3 puan Hande Yener - Yalanın Batsın
2 puan Yalın - Yeniden
1 puan Zülfü Livaneli - Karlı Kayın Ormanında
Bir de bonuslara almıştın o şarkıyı. Dan Dan yok bu arada.En az sevdiğim hitlerinden biri. Dan Dan olsa tam puanı almıştın.
Sezen Aksu'nun klasik, duru sesli eserlerinden. Aşırı kötü olduğunu düşünmüyorum. Şanıma İnanma ile gelseydim kesin elenirmişim heralde. Eskiyi bilmiyorlar, yeniyi bilmiyorlar. Neyi bileceklerse @denizz19 gibi kulaksızlarŞarkın kötüydü o ayrı ama elenmeni istemiyorum yine de. Hep yüksek verirdim sana biluyorsun.
Sen herkesle arkadaşsın zaten bana özel bir şey değil ki.Herkes mi.. Evinize geldim be.
Cnm zirvedeyim sesiniz gelmiyor@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci @Afet Güçverir
3.Puan Durumu
1 Ahmet Kaya 133
2 Sertab Erener 128
3 Demet Akalın 126
4 İrem Derici 121
5 Gökhan Türkmen 116
6 Yalın 116
7 Gülşen 104
8 Gülben Ergen 103
9 Sezen Aksu 92
10 Hande Yener 91
11 Zülfü Livaneli 81
12 Kenan Doğulu 80
@ozgur2113 oyları
11 puan: Sezen Aksu
10 puan: Sertab Erener
9 puan: Gülben Ergen
8 puan: Yalın
7 puan: Kenan Doğulu
6 puan: Gökhan Türkmen
5 puan: Zülfü Livaneli
4 puan: İrem Derici
3 puan: Hande Yener
2 puan: Demet Akalın
1 puan: Gülşen
Güvercin var onu verelim.Sinirim bozuldu Emin'İm nerde ihtiyacım var kollarına.
Oha @bazinga beni şaşırtıyorsun. Teşekkürler.@bazinga oyları
11 puan Sertab Erener - Yanarım
10 puan Gökhan Türkmen - Bitmesin
9 puan İrem Derici - Nabza Göre Şerbet
8 puan Sezen Aksu - Biliyorsun
7 puan Ahmet Kaya - Söyle
6 puan Demet Akalın - Afedersin
5 puan Gülşen feat Murat Boz -İltimas
4 puan Gülben Ergen - Ya Ölümsün Ya Düğün
3 puan Hande Yener - Yalanın Batsın
2 puan Yalın - Yeniden
1 puan Zülfü Livaneli - Karlı Kayın Ormanında
@ozgur2113 hep yüksek verirdin, düşürmüşsün bu hafta.@ozgur2113 oyları
11 puan: Sezen Aksu
10 puan: Sertab Erener
9 puan: Gülben Ergen
8 puan: Yalın
7 puan: Kenan Doğulu
6 puan: Gökhan Türkmen
5 puan: Zülfü Livaneli
4 puan: İrem Derici
3 puan: Hande Yener
2 puan: Demet Akalın
1 puan: Gülşen
Genel kanıyı düşünerek bonuslara aldım sevdiğimden değil.Bir de bonuslara almıştın o şarkıyı. Dan Dan yok bu arada.
Elenmeyeceksin inş.Sezen Aksu'nun klasik, duru sesli eserlerinden. Aşırı kötü olduğunu düşünmüyorum. Şanıma İnanma ile gelseydim kesin elenirmişim heralde. Eskiyi bilmiyorlar, yeniyi bilmiyorlar. Neyi bileceklerse @denizz19 gibi kulaksızlar