eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 5.Hafta

Benden gelir de, keşke finalde ya da finale yakın kullansaydın. Sesini kullanmada zirvede olduğu şarkısı Sertab Erener'in.

Kullanacaktım da @Çiğdem- elerler seni dedi. Bende zar zor listeye koydum zaten.
Öyle çok bayıldığım bir şarkısı değil
Ama forumda ilgi görecek gibi, listeden risk taşıyan iki şarkıyı çıkarıp bunla geçen hafta olan şarkıyı koydurduk o geçti sınıfı bakalım bu napar

Queen Sia bu hafta ZAYN ile düeti olan Dusk Till Dawn ile geliyor.
Şarkının izlenmesi 992 milyon, yani 1 milyara az kalmış durumda. Tam bir kalite.

Kaliteli müzik severler bu hafta iyi verecektir eminim.

4 haftadır son sıralarda kalan Sia ablamız bu hafta güzel bir atak bekliyor.

Recap 4.25 - 5.20

@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead-@Bully @Sherlock @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci

Yaa muazzam. Sanırım diğer isimlerin hepsinden 4 puan kıracağım. Bu şarkıya yaklaşan bir şarkı daha yok.

Son cümlene gülmek istedim ama komik değildi.
Aaa Demet ile Sertab mı 😱😱😱

@sokak sanati nin herifi bakalım sana uğur getiricek mi yoksa

Bu hafta forumun sevebileceği türden bir şarkı-düzenleme ile yarışmak istedim. Doğukan Manço'nun düzenlemesi ile "Ziller ve İpler" şarkısına güzel puanlarınızı bekliyorum

@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci