batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,287
- Puanı
- 1,061
Attığın kazığı unutmam@denizz19 Selda'nın remix albümünü sever misin bu haftaki şarkımı ona göre seçeceğim
Aaa yap bir şey olmaz bu haftadan sonrada 90 saniye çıkacaz@Çiğdem- şarkımın recabı bozmamak adına bu haftalık 15 saniye gibi bir uzatma yapayım mı
Benden gelir de, keşke finalde ya da finale yakın kullansaydın. Sesini kullanmada zirvede olduğu şarkısı Sertab Erener'in.
Öyle çok bayıldığım bir şarkısı değilKullanacaktım da @Çiğdem- elerler seni dedi. Bende zar zor listeye koydum zaten.
Yine bilmediğim bir şarkısına dönmüşsün demek iyi sonuç alacanBu hafta ne kullansam acabaDün aldığımız sonuç bizi baya düşündürdü
İnşallah iyi sonuç alırım kızYine bilmediğim bir şarkısına dönmüşsün demek iyi sonuç alacan
Onun işine geldi azaldı işi 2 kişi.
Aaa yok @kerem e ben yaptım recaplı paylaşmak istedi
Kendi gibi pörsümüş sunucular seçmiş
Sunucularım tam sizlik @xemrexxx @Yiğitt @cookiesS
Stüdyon başına yıkılsın
Daha tanınmış bildiklerim tercih ederim ama geçen sonuçtan sonra bir şey demiyeyim napıyorsan yap ayollİnşallah iyi sonuç alırım kız
Queen Sia bu hafta ZAYN ile düeti olan Dusk Till Dawn ile geliyor.
Şarkının izlenmesi 992 milyon, yani 1 milyara az kalmış durumda. Tam bir kalite.
Kaliteli müzik severler bu hafta iyi verecektir eminim.
4 haftadır son sıralarda kalan Sia ablamız bu hafta güzel bir atak bekliyor.
Recap 4.25 - 5.20
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead-@Bully @Sherlock @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
Sertab Erener, Demet Akalın ve Hande Yener'i gömer sonra çıkarır, yine gömer. Sertab Erener'in sesi, sanatçılığı fazla büyük gelir Demet'le Hande'ye. Çok komik oldu Sertab'ı gömmeye çalışman. Eurovision'da birinci yapan kadın bir kere, Demet ne yaptı?
Çeyrek finalde olsan ne olur? Mesele kaliteli bir şarkıcı seçip zirveye tırmanmak. Sırf "Dıptıs dıptıs"lı müzikler çıkarana da kaliteli demiyorum.
Ses yarışmaşında değiliz müzik yarışmasındayız sen çok yanlış anlamışsın kardeş.Ayrıca Demet Sertap'tan daha fazla dinleniyor çünkü dıptıs dıptıslar daha çok tercih ediliyor.
Aaa Demet ile Sertab mı 😱😱😱Son cümlene gülmek istedim ama komik değildi.
Bu hafta hangi şarkıyı kullandığına bağlı olarak aramızdaki buzları eritebiliriz bir düşün derimAttığın kazığı unutmamKarışmıyorum.
Queen Sia bu hafta ZAYN ile düeti olan Dusk Till Dawn ile geliyor.
Şarkının izlenmesi 992 milyon, yani 1 milyara az kalmış durumda. Tam bir kalite.
Kaliteli müzik severler bu hafta iyi verecektir eminim.
4 haftadır son sıralarda kalan Sia ablamız bu hafta güzel bir atak bekliyor.
Recap 4.25 - 5.20
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead-@Bully @Sherlock @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
Teşekkürler canım@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
Yiğit - Gökhan Türkmen bu haftadakı şarkısı başarılar
Kaliteli yavrum, full destek bekliyoruz Sia abla, Zayn ve ben.Yaa muazzam. Sanırım diğer isimlerin hepsinden 4 puan kıracağım. Bu şarkıya yaklaşan bir şarkı daha yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?