eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 5.Hafta

Ses yarışmaşında değiliz müzik yarışmasındayız sen çok yanlış anlamışsın kardeş.
Ayrıca Demet Sertap'tan daha fazla dinleniyor çünkü dıptıs dıptıslar daha çok tercih ediliyor.

İnşallah seni şaşırtırım bakalım.
Bu şarkıya da 0-5 arası puan verirsen senden şüphe ederim.

Bu arada küçükken Demet Akalın fanıydım. Ama hangi berbat şarkıları varsa onları kullandın. Bozuyorum Yeminimi, Olacak Olacak, Mucize, Bebek, Tecrübe, Bittim, Tozpembe, Çanta, Afedersin, Mantık Evliliği, Aşkın Açamadığı Kapı, Banane, Sabıka, Nasip Değilmiş, Gururum, Evli Mutlu Çocuklu, Kalbindeki İmza, Deliyim, Alçak, Aşk gibi birçok efsane varken ilk 4 haftaki seçimlerin fiyaskoydu bence. Bunları kullanmanı öneririm.

Kalbindek İmza bu hafta kullanıcam.
Aşkın Açamadığı Kapı ile Tolga elendi onu kullanmam.
Diğer saydıklarının yarısı listemde var zaten.

Kalbindek İmza bu hafta kullanıcam.
Aşkın Açamadığı Kapı ile Tolga elendi onu kullanmam.
Diğer saydıklarının yarısı listemde var zaten.
Şuan baktımda 20 tane şarkı saymışım. Eğer Demet benim şarkıcım olsaydı şu saydıklarımdan 5 tanesini eleyip çok güzel liste hazırlardım. Her hafta da ilk 10'a girerdim.

Senin seçtiklerin hakkatten tam elenmelik şarkılardı.

Stüdyo demişim, herkes konserdeki haliyle şarkıyı özdeşleştirdi. O dediğin videoyu koyarsam daha düşük bir sonuç elde ederim.

Diğer video buydu bu arada.

Senin seçtiğinin orijinalini atsana bir de

O yüzden buralara kadar geldik dimi.
Dediğim gibi saydıklarının hepsi listemde var yani hemen hemen aynı listeleri yapmışız. Kalbimdeki İmza, Giderli Şarkılar, Bittim ve diğer hitler listemde.

Müzik demek, ritimin akıp gittiği şey değil, aynı zamanda ses demektir.

Demet, tabii ki daha çok tercih edilir. Dakika başı ekrana çık, magazinde gündeme gel, sosyal medyada aktif ol, adeta şov yap; müzik adına dakika başı çoklu tekli albüm çıkar, klip çıkar.

Sertab'ın dakika başı çıkıp gündeme gelme gibi bir derdi yok. Çıkar, taş gibi parçaları okur. Detone olmadan okumak da büyük başarıdır. Gerçek sanatçı olmak, müzik yapmak böyle bir şey işte. Dakika başı şov yapmalarınla gündeme gelmiyorsun, yaptığın müzikle sahneye çıkıp, dinleniyorsun. Bir de aralarında yaş farkı da var, kalite farkı da var. Popüler olmak için müzik yaparsan, elbette daha çok dinlenirsin. Bu seni kaliteli yapmaz. Kaliteli olmak başka bir şeydir.

@kerem ben senin şarkıcı savunuyorum paso. Biraz sen de araya gir. Müziğin tarihçesinden girmeye başlarım diye korkuyorum. Geçen sana yazdığım o uzun yazıyı hatırla.

Sese göre verilse bile Demet'in stüdyo sesi kötü değil.
Sertap'ta çok talep görse oda magazinden düşmez bol bol klip çekerdi..

Son cümlene gülmek istedim ama komik değildi.

İnşallah seni şaşırtırım bakalım.

O kadar çok güzel cevap vermişsin ki bana birşey bile bırakmamışsın.

Sertab nerde, Demet nerde. Eurovison'da ülkemize tek 1.liği getiren ve birçok söz ve müziğe atmış bir sanatçı ile 7/24 gerilimlerle gündem olmaya çalışan, magazinden düşmeyen, Ersay Üner'den ibaret olan bir şarkıcıyı karşılaştırmak söz konusu bile olamaz. Sertab Erener'e hakarettir bu.

Size cevap vererek Demet'in kalitesini düşürmücem.