Ben kimseye atmıyorum, sonra oradan çıkarım yapıp saldırıyorsunuz bize
Ama yorum yapayım, şarkı efsane ama bu videoda ses iyi çıkmıyor. Zaten stüdyo versiyonu varken konserle gelme derim. Bunu kullan bence.
Ben kimseye atmıyorum, sonra oradan çıkarım yapıp saldırıyorsunuz bize
Benden gelir de, keşke finalde ya da finale yakın kullansaydın. Sesini kullanmada zirvede olduğu şarkısı Sertab Erener'in.Senden finallik muhteşem bir puan bekliyorum o zaman.
Şarkımı nasıl buldunBenden gelir de, keşke finalde ya da finale yakın kullansaydın. Sesini kullanmada zirvede olduğu şarkısı Sertab Erener'in.
Sesi iyi çıkmayan bir video vardı, ben gidip ses kalitesi en yüksek olan yerden recaplattım. Verdiğin videoda sesi çok amatör duruyor. Herkes Aşk şarkısını stüdyodaki haliyle özdeşleştirdi zaten.Ben kimseye atmıyorum, sonra oradan çıkarım yapıp saldırıyorsunuz bize
Ama yorum yapayım, şarkı efsane ama bu videoda ses iyi çıkmıyor. Zaten stüdyo versiyonu varken konserle gelme derim. Bunu kullan bence.
Kullanacaktım da @Çiğdem- elerler seni dedi. Bende zar zor listeye koydum zaten.Benden gelir de, keşke finalde ya da finale yakın kullansaydın. Sesini kullanmada zirvede olduğu şarkısı Sertab Erener'in.
Herkes stüdyo ile özdeşleştirdiyse niye milletin tersine gidiyorsunSesi iyi çıkmayan bir video vardı, ben gidip ses kalitesi en yüksek olan yerden recaplattım. Verdiğin videoda sesi çok amatör duruyor. Herkes Aşk şarkısını stüdyodaki haliyle özdeşleştirdi zaten.
Birkaç haftayı daha rahat çıkarırdın. Demet Akalın var gidici, Hande Yener de vardı. Sana zor sıra gelirdi.Kullanacaktım da @Çiğdem- elerler seni dedi. Bende zar zor listeye koydum zaten.
Ben kötü versem bile sen, "Bana Hiçbir Şey Olmaz" dersin.Şarkımı nasıl buldun
Dostum seni nasıl elediysem hala içine oturmuş rahatla artık sal kendini artık jürisin kabullen.Birkaç haftayı daha rahat çıkarırdın. Demet Akalın var gidici, Hande Yener de vardı. Sana zor sıra gelirdi.
Demet Akalın'a diyorum, kendi üzerine alınıyorsun.Dostum seni nasıl elediysem hala içine oturmuş rahatla artık sal kendini artık jürisin kabullen.
Demet'i ben yönettiğime göre savunmam icab eder.Demet Akalın'a diyorum, kendi üzerine alınıyorsun.
Benim bari birinciliğim var elensem de, sen hep diplerdesin. Ayrıca benim ilk katılışımdı.
Demet Akalın'ın elenmesinden söz ediyorum yani, senden ve sana özel değil. Sadece sen bir aracısın.
Stüdyo demişim, herkes konserdeki haliyle şarkıyı özdeşleştirdi. O dediğin videoyu koyarsam daha düşük bir sonuç elde ederim.Herkes stüdyo ile özdeşleştirdiyse niye milletin tersine gidiyorsunBu attığın videoda da ses iyi çıkmıyor, bu iyi haliyse kötüsünü düşünmek istemiyorum
Her şarkım çok iddialı haftaya da KP var. En sevdiğin.Birkaç haftayı daha rahat çıkarırdın. Demet Akalın var gidici, Hande Yener de vardı. Sana zor sıra gelirdi.
Sertab Erener, Demet Akalın ve Hande Yener'i gömer sonra çıkarır, yine gömer. Sertab Erener'in sesi, sanatçılığı fazla büyük gelir Demet'le Hande'ye. Çok komik oldu Sertab'ı gömmeye çalışman. Eurovision'da birinci yapan kadın bir kere, Demet ne yaptı?Demet'i ben yönettiğime göre savunmam icab eder.Bende ilk katılışımda çeyrek finaldeydim hayırdır.Ben 1. olacağım şarkılarımı sonlara sakladım.Ayrıca Sertap'dan önce elenmem söz konusu olamazzz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?