Ben elenmeni istemiyorum dedim ya işte daha ne diyeyim kötü puan vermedim işte anlaEee niye ikide bir eleneceksin deyip duruyorsun
Ben elenmeni istemiyorum dedim ya işte daha ne diyeyim kötü puan vermedim işte anlaEee niye ikide bir eleneceksin deyip duruyorsun
Adamla 2 tanede düetin var@mesmeso61
2 gün boyunca dolanıp duracağına doğru düzgün verseydi oylarını@Billy Kane Yanlıs oy yollamıs şimdide puan durumuna henüz girilicek bir oy var işimiz zor yine vakit bulabilciekmiyiz bakalım ve düzeltmeye gelecek mi cins@MasacRE- SAYMA -15 VER DİYOR
Slow ile gir, yine çok yüksekler gelsin. Pop olunca zamanı geçmiş gibi geliyor.@Arslan Bey idare eder, teşekkür ederim.
Yalın ve Gökhan’a muhteşem oylar, eyvallah @Arslan Bey@Arslan Bey oyları
14 Sertab Erener - Aşk: Üst düzey bir şarkı, üst düzey bir performans.
13 Gökhan Türkmen - Lafügüzaf: Gökhan Türkmen'in klasik ama bir o kadar da başarılı tarzıyla.
12 Yalın - Sonsuz Ol: Tekerleme gibi üst üste cümleler gelen ve insanı hoş eden şarkı.
11 Sezen Aksu - Her Şeyi Yak: Duman'dan dinlemeye alışık olduğumuz şarkının, sahibinden söylenmiş tam anlamıyla "slow" hali.
10 Zülfü Livaneli - Odam Kireç Tutmuyor: Aklıma hep bir Cem Karaca geliyor. Alışık olduğumuz hareketli versiyondan, slow versiyona geçmiş hali.
9 Kenan Doğulu - Bunlar da Geçer: Sözler hoş.
8 İrem Derici - Bana Hiçbir Şey Olmaz: Nakarat iyi. Sinan Akçıl olunca söz yazarı, nakaratı önemsiyor genelde.
7 Gülşen - Yurtta Aşk Cihanda Aşk: Pop olunca zamanı geçiyor ama slow şarkıları hep baki.
6 Ahmet Kaya - Arka Mahalle
5 Selda Bağcan - Zilller ve İpler
4 Gülben Ergen - Abayı Yaktım
3 Hande Yener - Mor
2 Demet Akalın - Kalbimdeki İmza
1 Sia feat. Zayn - Dusk Till Dawn
Bu hafta verdiğim oylardan sonra bence de istemezsin@batuhankaralar Cornetto sever bi arkadaşımızdır, elenmesini istemeyiz
Oylamaya Magnım ile açılış yaptım@batuhankaralar Cornetto sever bi arkadaşımızdır, elenmesini istemeyiz
Seri halde 1 puan almadığım sürece eleneceğimi sanmıyorumBen elenmeni istemiyorum dedim ya işte daha ne diyeyim kötü puan vermedim işte anlaAma forumun çoğu düşük puan verecek şarkıya, adım kadar eminim
Riskli bir seçim yapmışsın ama, umarım kurtarırsınBu hafta verdiğim oylardan sonra bence de istemezsin
Sen düşük verdiysen bu hafta iyi gidecez demektir14 Gökhan Türkmen - Lafügüzaf
14 Gülben Ergen - Abayı Yaktım
14 Sezen Aksu - Her Şeyi Yak
14 Zülfü Livaneli - Odam Kireç Tutmuyor
14 Sia ft Zayn - Dusk Till Dawn
13 İrem Derici - Bana Hiçbir Şey Olmaz
13 Gülşen - Yurtta Aşk Cihanda Aşk
13 Sertab Erener - Aşk
12 Demet Akalın - Kalbimdeki İmza
12 Yalın - Sonsuz Ol
12 Kenan Doğulu - Bunlarda Geçer
11 Hande Yener - Mor
11 Seldan Bağcan - Ziller ve İpler
11 Ahmet Kaya - Arka Mahalle ( 0.55 - 2.03 )
İlk kez 4 farklı puan türü kullandı sefil sunucu
@xemrexxx @ozmoturk @mrt-06 @Maskeli Fedai @Yiğitt @Bully @xBUGRAx @kerem @batuhankaralar @ozgur2113
@kerem bu nasıl puan, en güzel şarkılardan biriyle gelmiştim oysaki...@kerem oyları
13p) Sezen Aksu
12p) Yalın
11p) Gülşen
10p) Demet Akalın
9p) Sia
8p) Ahmet Kaya
7p) İrem Derici
6p) Hande Yener
5p) Gülben Ergen
4p) Kenan Doğulu
3p) Selda Bağcan
2p) Gökhan Türkmen
1p) Zülfü Livaneli
Çok teşekkürler@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
@mesmeso61 oyları
14 Ahmet Kaya - Arka Mahalle
13 Gökhan Türkmen - Lafügüzaf
12 Zülfü Livaneli - Odam Kireç Tutmuyor
11 Sia ft Zayn - Dusk Till Dawn
10 Hande Yener - Mor
9 Sezen Aksu - Her Şeyi Yak
8 Yalın - Sonsuz Ol
7 Kenan Doğulu - Bunlarda Geçer
6 İrem Derici - Bana Hiçbir Şey Olmaz
5 Sertab Erener - Aşk
4 Gülben Ergen - Abayı Yaktım
3 Gülşen - Yurtta Aşk Cihanda Aşk
2 Seldan Bağcan - Ziller ve İpler
1 Demet Akalın - Kalbimdeki İmza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?