eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 5.Hafta Sonuçları

@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci

@mesmeso61 oyları
14 Ahmet Kaya - Arka Mahalle
13 Gökhan Türkmen - Lafügüzaf
12 Zülfü Livaneli - Odam Kireç Tutmuyor
11 Sia ft Zayn - Dusk Till Dawn
10 Hande Yener - Mor
9 Sezen Aksu - Her Şeyi Yak
8 Yalın - Sonsuz Ol
7 Kenan Doğulu - Bunlarda Geçer
6 İrem Derici - Bana Hiçbir Şey Olmaz
5 Sertab Erener - Aşk
4 Gülben Ergen - Abayı Yaktım
3 Gülşen - Yurtta Aşk Cihanda Aşk
2 Seldan Bağcan - Ziller ve İpler
1 Demet Akalın - Kalbimdeki İmza
@mesmeso61 Yalın ve Gökhan’a güzel oylar, eyvallah :A

@Arslan Bey oyları
14 Sertab Erener - Aşk: Üst düzey bir şarkı, üst düzey bir performans.
13 Gökhan Türkmen - Lafügüzaf: Gökhan Türkmen'in klasik ama bir o kadar da başarılı tarzıyla.
12 Yalın - Sonsuz Ol: Tekerleme gibi üst üste cümleler gelen ve insanı hoş eden şarkı.
11 Sezen Aksu - Her Şeyi Yak: Duman'dan dinlemeye alışık olduğumuz şarkının, sahibinden söylenmiş tam anlamıyla "slow" hali.
10 Zülfü Livaneli - Odam Kireç Tutmuyor: Aklıma hep bir Cem Karaca geliyor. Alışık olduğumuz hareketli versiyondan, slow versiyona geçmiş hali.
9 Kenan Doğulu - Bunlar da Geçer: Sözler hoş.
8 İrem Derici - Bana Hiçbir Şey Olmaz: Nakarat iyi. Sinan Akçıl olunca söz yazarı, nakaratı önemsiyor genelde.
7 Gülşen - Yurtta Aşk Cihanda Aşk: Pop olunca zamanı geçiyor ama slow şarkıları hep baki.
6 Ahmet Kaya - Arka Mahalle
5 Selda Bağcan - Zilller ve İpler
3 Hande Yener - Mor
2 Demet Akalın - Kalbimdeki İmza
1 Sia feat. Zayn - Dusk Till Dawn

@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci

@mesmeso61 oyları
14 Ahmet Kaya - Arka Mahalle
13 Gökhan Türkmen - Lafügüzaf
12 Zülfü Livaneli - Odam Kireç Tutmuyor
11 Sia ft Zayn - Dusk Till Dawn
10 Hande Yener - Mor
9 Sezen Aksu - Her Şeyi Yak
8 Yalın - Sonsuz Ol
7 Kenan Doğulu - Bunlarda Geçer
6 İrem Derici - Bana Hiçbir Şey Olmaz
5 Sertab Erener - Aşk
3 Gülşen - Yurtta Aşk Cihanda Aşk
2 Seldan Bağcan - Ziller ve İpler
1 Demet Akalın - Kalbimdeki İmza
Teşekkürler @mesmeso61 harika puan :Z

@Arslan Bey oyları
13 Gökhan Türkmen - Lafügüzaf: Gökhan Türkmen'in klasik ama bir o kadar da başarılı tarzıyla.
12 Yalın - Sonsuz Ol: Tekerleme gibi üst üste cümleler gelen ve insanı hoş eden şarkı.
11 Sezen Aksu - Her Şeyi Yak: Duman'dan dinlemeye alışık olduğumuz şarkının, sahibinden söylenmiş tam anlamıyla "slow" hali.
10 Zülfü Livaneli - Odam Kireç Tutmuyor: Aklıma hep bir Cem Karaca geliyor. Alışık olduğumuz hareketli versiyondan, slow versiyona geçmiş hali.
8 İrem Derici - Bana Hiçbir Şey Olmaz: Nakarat iyi. Sinan Akçıl olunca söz yazarı, nakaratı önemsiyor genelde.
7 Gülşen - Yurtta Aşk Cihanda Aşk: Pop olunca zamanı geçiyor ama slow şarkıları hep baki.
3 Hande Yener - Mor
@Arslan Bey harikasın canım, teşekkürler. :Z

@Arslan Bey oyları
3 Hande Yener - Mor

Başım tutmaya başladı. :A . @Arslan Bey Bari açıklama yazsaydın. :A