Neyin açıklamasını istiyorsun? Slow ile gel. Bayatlamış pop şarkılarıyla geliyorsun. Gülben tamam da, slow şarkıları iyi.Başım tutmaya başladı. . @Arslan Bey Bari açıklama yazsaydın.
Neyin açıklamasını istiyorsun? Slow ile gel. Bayatlamış pop şarkılarıyla geliyorsun. Gülben tamam da, slow şarkıları iyi.Başım tutmaya başladı. . @Arslan Bey Bari açıklama yazsaydın.
Magnum yiyenleri kınıyor ve lanetliyoruz, herkes Cornetto’ya lütfenOylamaya Magnım ile açılış yaptım @Maskeli Fedai
Beğenmedim şarkını Gülben, haftaya tekrar tam puan alırsın benden.Sertab bu hafta yürüyerek git almıyorum kucağıma. @kerem
Yalın süper başladı, Gökhan’ıma bu oyla nazar değdi. ss@kerem oyları
13p) Sezen Aksu
12p) Yalın
11p) Gülşen
10p) Demet Akalın
9p) Sia
8p) Ahmet Kaya
7p) İrem Derici
6p) Hande Yener
5p) Gülben Ergen
4p) Kenan Doğulu
3p) Selda Bağcan
2p) Gökhan Türkmen
1p) Zülfü Livaneli
Aynen demişsin zaten. İleride güzel slowlarımız var. Cover sever misin?Slow ile gir, yine çok yüksekler gelsin. Pop olunca zamanı geçmiş gibi geliyor.
5 tl e yaklaşmış ama vazgeçemiyoruzMagnum yiyenleri kınıyor ve lanetliyoruz, herkes Cornetto’ya lütfen
Özellikle Badem’i ben de severim çaktırma5 tl e yaklaşmış ama vazgeçemiyoruz
Neyin açıklamasını istiyorsun? Slow ile gel. Bayatlamış pop şarkılarıyla geliyorsun. Gülben tamam da, slow şarkıları iyi.
Aşkım hiç ama hiç beğenmedim, yoksa geçen haftaki gibi 10 puanı verirdim sana. Haftaya artık.@kerem bu nasıl puan, en güzel şarkılardan biriyle gelmiştim oysaki...
@vadikızı bu puanı verdiyse umarım elenmemişimdir@vadikızı oyları
14.Ahmet Kaya
13.Yalın
12.İrem Derici
11.Gülben Ergen
10.Hande Yener
9.Zülfi livaneli
8.Sezen Aksu
7.Gökhan Türkmen
6.Gülşen
5.Sertab Erener
4.Selda Bağcan
3.Kenan doğulu
2.Sia
1.Demet akalın
Classic ten şaşmam Cornettoda çikolatalı olanıÖzellikle Badem’i ben de severim çaktırma
Denemezsen benden aynı bayatlamış oylar almaya devam edeceksin.Haftaya denerim belki sonuca göre.