eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 4.Hafta Sonuçları

Yalın kendini kurtardı ama @Yiğitt de artık bir atılım yapması lazım bu hafta zirve bekliyorum senden de

İlk yarışman dediler, Gülben mi dediler eziklediler iki haftadır final puanı alıyoruz final yakışır bu puanlara.
@Çiğdem-
Mor ve Ötesi'ni eleyenler, sana "Uçacaksın" diyor.

Ya işte "ayağını yerden keseceğim" kısmında kalıp eleneceksin, birileri kesecek seni ya da ilerleyip "kalbime konacaksın" kısmıyla ilerleyip kalplere konacaksın.

Gol bee Bursa'dan gol haberi gelmedi ama @Arslan Bey atmış golü
@xBUGRAx @Çiğdem- @Bully

@Maskeli Fedai melunu balkon konuşması için bekleniyor, sonunda şeytanın bacağını kırdı.
@xemrexxx @sokak sanati @mrt-06 @ozgur2113 @dreamy

Aaa bitmedimi o maç hala gidip bakayım 😱😱😱

@xemrexxx e kandın ama yinede emeklerine kayıtsız kalamadım jest yaptım sana özlemişsindir
Canım, emeklerine sağlık ve çok teşekkür ederim, şimdi gördüm

Bence de bunu hak ettim.
Sen böyle jestler yap, gör bakalım kimin tarafına geçiyorum
Harikasın

@Maskeli Fedai @xBUGRAx @bazinga tebrik ederim hepinizi.

@-potterhead- şarkını gördüğümde eleneceğini anlamıştım, sanki elenmek için seçmiş gibiydin.. Sağlık olsun, Nazan Öncel'i severim kaliteli sanatçıdır. İnşallah jüri olarak devam edersin.

@Yiğitt şarkın benim için çok özeldir, daha iyi sonuçlar hak ediyordu.. Sağlık olsun diyelim, oldukça iddialı şarkıların mevcut zaten, atağa geçeceğine inanıyorum.

@ozgur2113 sen de Sezen gibi 1 haftalık bi düşüş yaşamışsın, sen de toparlarsın yeniden, Ahmet Kaya'nın iddialı parçaları seviliyor zaten forumda.

@kerem @ozmoturk size de yüksek verdim, iyi gitmişsiniz beklediğim gibi.