Bu haftada düşük denk geldi aslında Yalına çok uzak değilim,3.hafta oy kullanamadım Kullansayım o hafta Yalın ilk 4 teydi@turkuazz Gökhan iyi ama Yalın'ı hep düşük oyluyorsun bu sezon. ss
Hhaha onu demiyorum oğlan 1.olacaktı ilk defa üzülmedin miKelime oyunu yapıyorum şurada ne utanması.
Mor ve Ötesi'ni eleyenler, sana "Uçacaksın" diyor.İlk yarışman dediler, Gülben mi dediler eziklediler iki haftadır final puanı alıyoruz final yakışır bu puanlara.@Çiğdem-
Puan alanlar @xBUGRAx @Bully @bazinga tebrikler üç şarkıda hak etti
Bu hafta düşmeyi kesinlikle hak etmedi bu çok özel bir eseriydi @mrt-06
Sende iyi yarıştın ama hitler yerine tanınmamışlarda inat ettin keşke hitleri sunsaydın @-potterhead-
@Maskeli Fedai Kovuldu@Maskeli Fedai melunu balkon konuşması için bekleniyor, sonunda şeytanın bacağını kırdı.@xemrexxx @sokak sanati @mrt-06 @ozgur2113 @dreamy
@Maskeli Fedai melunu balkon konuşması için bekleniyor, sonunda şeytanın bacağını kırdı.@xemrexxx @sokak sanati @mrt-06 @ozgur2113 @dreamy
@vadikızı teyzem göreve hazır şimdi s.ctinizMaça bile bakamadım gece gelirim @sokak sanati sen baltanla nöbet tut @xemrexxx darbe etmesin@ozgur2113
Puan alanlar @xBUGRAx @Bully @bazinga tebrikler üç şarkıda hak etti
Bu hafta düşmeyi kesinlikle hak etmedi bu çok özel bir eseriydi @mrt-06
Sende iyi yarıştın ama hitler yerine tanınmamışlarda inat ettin keşke hitleri sunsaydın @-potterhead-
Canım, emeklerine sağlık ve çok teşekkür ederim, şimdi gördümAaa bitmedimi o maç hala gidip bakayım 😱😱😱
@xemrexxx e kandın ama yinede emeklerine kayıtsız kalamadım jest yaptım sana özlemişsindir
Hahaha neyse ki rakiplerimiz bizden de beter.İşte sinerjinin gücü@Çiğdem- ne oldu Çiğdem
Al Sana MacMaça bile bakamadım gece gelirim @sokak sanati sen baltanla nöbet tut @xemrexxx darbe etmesin@ozgur2113
Yüksek Seçim Kurulunun önündeyim oyların tekrar sayılması için. Yarışma konusunu terk etmesin kimse!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?