Ozaman oyunu yollayalım hazır olMuhteşem gidiyor, şu ana kadar 9 puanın altını görmedim.
Biri düşük verip içine etmese bari. 😕
Ozaman oyunu yollayalım hazır olMuhteşem gidiyor, şu ana kadar 9 puanın altını görmedim.
Biri düşük verip içine etmese bari. 😕
@Arslan Bey in son saniye oyu kimi 1.cilik koltuğundan alıp kimi koltuğa oturttu beddua ve teşekkürü aynı anda alacak@mrt-06 @denizz19 @kerem @Bully @xBUGRAx @dreamy @Maskeli Fedai @ozmoturk @ozmoturk
Beni o şahısla ilgili mesajlara etiketleme lütfen ablacım.@Arslan Bey in son saniye oyu kimi 1.cilik koltuğundan alıp kimi koltuğa oturttu beddua ve teşekkürü aynı anda alacak@mrt-06 @denizz19 @kerem @Bully @xBUGRAx @dreamy @Maskeli Fedai @ozmoturk @ozmoturk
Bakalım @Maskeli Fedai nin beddualarını mı alacak@Arslan Bey in son saniye oyu kimi 1.cilik koltuğundan alıp kimi koltuğa oturttu beddua ve teşekkürü aynı anda alacak@mrt-06 @denizz19 @kerem @Bully @xBUGRAx @dreamy @Maskeli Fedai @ozmoturk @ozmoturk
Son oy senin zatenEn son benim oylarımı açıkla, ki heyecan olsun.
Kırıldım sana bir kere....Ağır geldi şarkı bu hafta valla iyi puan alıyor yırtar dedim. 😳
Ay İrem’in saçma sapan klibini koyacağına güzel meleğimi koy recapaÜff saçmalama
Aaa bir memnun edemediler senideBundan sonra herkesi mahvedeceğim
Seviyorum senle uğraşmayı bebişimBen sana kıyamam kiAma sen başlattın napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?