Sen yokken fetöye yardımdan yemişti kendisi. Şimdi de o arkasından söylenenleri düşünsün bakalım diyeceğim de haberi olmayacak ki. Dost sandıklarıyla laylayloma devam etsin.Biz sana ne zaman 'Ağır Hakaret' cezası vermiştik? @sokak sanati
Aaa 2 tanemi ne düet eklendi sanırım Oğuzhanın elenmesiyle listene yine 4 ayak üstüne düştün ayoll @mrt-06 @sokak sanati @Bully
Başta ben olmak üzere
Muhteşem şarkı, imkan olsa veririm tabii.
Sen yokken fetöye yardımdan yemişti kendisi. Şimdi de o arkasından söylenenleri düşünsün bakalım diyeceğim de haberi olmayacak ki. Dost sandıklarıyla laylayloma devam etsin.
Şarkı harika. Türkiyede'ki anılarım depreşti.Gülben Ergen - Kandıramazsın Beni
Söz - Müzik: Yıldız Tilbe
(2004 - Seyhan Müzik)
Gülben Ergen'in Seyhan Müzik'ten çıkardığı, 600 bin satış rakamıyla 2004 yılının en çok satan 3. albümü olan 'Uçacaksın'ın 2. klip şarkısı 'Kandıramazsın Beni' ile bayramı uğurluyoruz.
Sözü ve müziği Yıldız Tilbe'ye ait olan şarkı Gülben Ergen'e 2004 Kral TV Video Müzik Ödülleri'nde 'Yılın Arabesk - Fantezi Kadın Sanatçısı' ödülünü kazandırmıştı.
Gülben Ergen, ödülünü aldıktan sonra sahnede şarkısını söylerken seyirciler arasında oturan Yıldız Tilbe'nin yanına gidip teşekkür etmişti..
Ekli dosyayı görüntüle 61134
Recap: 2.54 - 3.56
Selam yalnızlık ben geldim...
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu
Şarkı harika. Türkiyede'ki anılarım depreşti.
Sevdiğim şarkılardandır. İyi puan geleceğini düşünüyorum ama bakalım@denizz19 şarkımı nasıl buldun?
ErgenBirileri demiş öldü, şimdi söyleyin KRAL sanatsal oylarıyla geri döndü...
Aklınca benim cümlelerimi bana karşı kullanacaksın. Bırak bu işleri bee, benim zekamla alay etmenin mümkünatı var mı sence.Sen zibidi değilsin
Bence çok erken oldu. Ortalarda kullansaydın keşke.Erken mi oldu şarkı dayanamadım.
Senin yapay zekanla dalga geçer miyim ben hiçAklınca benim cümlelerimi bana karşı kullanacaksın. Bırak bu işleri bee, benim zekamla alay etmenin mümkünatı var mı sence.