Listede Irgalamaz Beni yok ya. Foruma hitap etmez bence.Tan puan ona veririm. Dillere düşeceğiz, ırgalamaz beni, bir an gel yine favorilerim
Söz - Müzik: Mor ve Ötesi
Mor ve Ötesi'nin 2012'de çıkardığı "Güneşi Beklerken" albümüyle aynı ismi taşıyan şarkısı sizlerle.
(01:12 - 02:12)
@Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE-
Listede Irgalamaz Beni yok ya. Foruma hitap etmez bence.
90 lar etkinliğinde çeyrek final görmüştü sevdam ağlıyorumu eklesen acaba listene @sokak sanatiBu hafta bunu kullanacağım, elenmeyeyim yeter.
Gülşenin şansı daha iyi tabi seçimlerine göre ama @Billy Kane işi zor benim listemde Gerçi geçen hafta biraz sevdim millet eliyorduSeversin slowla geleceğim.
Ondan daha iyi şarkılar çıktı sonra, bir albüm, üç cover. Bilmiyorum ya benim de sevmem lazım kullanacaklarımı.Eski yarışan @Billy Kane final turlarında kullanmıştı. Bence yanılıyorsun. @yatutarsa daha iyi bilir
Bu hafta, hain bir terör saldırısında kaybettiğimiz duayen gazeteci Uğur Mumcu'ya ithafen yazılan "Uğurlar Olsun" ile katılıyoruz. Tam puanınızı bekliyorum
(0:32 - 1:32)
@Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu
Geçtiğimiz hafta 1-5 puan arası verenler bu hafta bana uğurlar olsun diyebilir, şüpheliyimBirinci oldun bile.
Bu haftaki şarkımız Kenan Doğulu'nun zamansız hitlerinden, her dönemin şarkılarından:
"Kandırdım"
Recap: 0.37-1.36
@Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @ozmoturk
Geçtiğimiz hafta 1-5 puan arası verenler bu hafta bana uğurlar olsun diyebilir, şüpheliyim
Bir türk nasıl en iyi yabancı şarkı yaparın örneği ile 3. haftaya bomba gibi geliyorum. Eurovision'daki tek birinciliğimizin ardından 2004 yılında çıkan bu şarkıyı beğeneceğinizden eminim. Here I Am hakkındaki yorumlarınızı çok merak ediyorum. O yüzden yorumlarınızı bekliyor olacağım.
(2:10 - 3:10)
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu
@Billy Kane'in geçen haftaki ilk şarkısı daha iyiydi.Gülşenin şansı daha iyi tabi seçimlerine göre ama @Billy Kane işi zor benim listemde Gerçi geçen hafta biraz sevdim millet eliyordu
Onuda ben beğenmemiştim sona atacaktım @Billy Kane@Billy Kane'in geçen haftaki ilk şarkısı daha iyiydi.
Oylarını bekleriz artık cnmHerkese başarılar. Sunucular çok iyi.
Rachel'cim duy duy. @sokak sanatiBu hafta neden herkes bu kadar iddialı tercihler yapıyor? @Çiğdem-