@sokak sanati insan banada bi yorum yapar Sia'cım.![]()
Pek beğendiğim bi şarkısı değil ama haftayı kurtarır
@sokak sanati insan banada bi yorum yapar Sia'cım.![]()
Sözde yabancı seviyordun, onlara destek veriyordun.Pek beğendiğim bi şarkısı değil ama haftayı kurtarır![]()
İyi puan verirsen çok severim. İyi puan vermezsen basarım 1'i ona göre.
Sözde yabancı seviyordun, onlara destek veriyordun.![]()
Ben de sana 1'i basarım sonra.İyi puan verirsen çok severim. İyi puan vermezsen basarım 1'i ona göre.![]()
İnş dizi bitmez benim gözüme girene kadar ŞükrüHiç ısınma sana yar etmem![]()
Ben de sana 1'i basarım sonra.
Şaka bir yana yine hit bir şarkıyla geliyorum, o yıla damga vuran.![]()
Biterse de senin uğursuzluğundan biterİnş dizi bitmez benim gözüme girene kadar Şükrü![]()
![]()
![]()
Şarkı efsanelerden ama forumun yabancı şarkılara olan antiliği tekrar hotlamış gibi Sia geçen hafta şarkısı o sonucu aldıBir türk nasıl en iyi yabancı şarkı yaparın örneği ile 3. haftaya bomba gibi geliyorum. Eurovision'daki tek birinciliğimizin ardından 2004 yılında çıkan bu şarkıyı beğeneceğinizden eminim.Here I Am hakkındaki yorumlarınızı çok merak ediyorum. O yüzden yorumlarınızı bekliyor olacağım.
(2:10 - 3:10)
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu
Hadi bakalım, verdiğin puana göre beğeneceğim dedim.Ben de sana 1'i basarım sonra.
Şaka bir yana yine hit bir şarkıyla geliyorum, o yıla damga vuran.![]()
4.Bölüm fragman 2 e baktım bugün dizinin reytingi düşük diyenlere 13 reyting alıyor diye yorum yapıyor birisi ne 13 ü ayollBiterse de senin uğursuzluğundan biter![]()
Kardan Adam kullanılmaz mı be?Kardan Adamı kullanacak mısın?![]()
Aaa 2 tanemi ne düet eklendi sanırım Oğuzhanın elenmesiyle listene yine 4 ayak üstüne düştün ayoll
Bu hafta bunu kullanacağım, elenmeyeyim yeter.Şarkı efsanelerden ama forumun yabancı şarkılara olan antiliği tekrar hotlamış gibi Sia geçen hafta şarkısı o sonucu aldı@sokak sanati @Ahmed
Hele türk şarkıcıyla yabancı şarkı riskini alma bence 1.olan şarkısını kullan bana bakarsan sadece vakti gelince![]()
Akşamı bekle.Hadi bakalım, verdiğin puana göre beğeneceğim dedim.Paylaş da görelim.
![]()
Kardan Adam kullanılmaz mı be?Mesajını seviyorsun diye algıladım.
![]()
3 Hafta oldu tam olarak seçimini hala beğenemedim bakalım bu seferde diğerleri benim zıttımamı puan verir yoksa bana katılırlar mıKendini vazgeçilmez sananlara Sezen ablamız " Güllerim Soldu " diyor
@Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu
Final turlarında bile sırıtmaz şarkıBu haftaki şarkımız Kenan Doğulu'nun zamansız hitlerinden, her dönemin şarkılarından:
"Kandırdım"
Recap: 0.37-1.36
@Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @ozmoturk