Kuzum sen saf mısınSondaki ünlü her şeyi değiştiriyor, "ikisi de aynı" diyor.
Kuzum sen saf mısınSondaki ünlü her şeyi değiştiriyor, "ikisi de aynı" diyor.
Kız bak 2 haftadır ben dışarıdayken açıklanıyordu bugün işim olmasına rağmen buradayım kıymetimi bilHhaha Ayy bitmiyor oy kullanıcı olarakta birielrini tutmalıyım başkanlar hariç@Bully @sokak sanati @xemrexxx
Benim yaptığım da zaten alaya alma değil, kelime oyunuydu. Sürekli yaptığım klişe huyum. Kafiyeli de oldu aslında ama alaya almadım dediğim gibi, yanlış anlaşılmasın.Ben de şaka yaptım.Fakat kişisel olarak kimseyi alaya almam şaka da olsa sanada öneririm.
Bu hafta şarkıyı sevemedim pekHep elenmememi istiyorsun, hem de düşük veriyorsun @Maskeli Fedai.
Ahh teşekkürler ozaman sana hediye verelim bekleKız bak 2 haftadır ben dışarıdayken açıklanıyordu bugün işim olmasına rağmen buradayım kıymetimi bil
Sen harikasınBirazdan gelecek puan durumu oylama bitti
@mrt-06 oyları
15 Ahmet Kaya - Hep Sonradan
14 Yalın - Aşk Diye
13 Kenan -Doğulu Kandırdım
12 İrem Derici - Bazı Aşklar Yarım Kalmalı
11 Gülben Ergen - Kandıramazsın Beni
10 Selda Bağcan - Uğurlar Olsun
9 Mor ve Ötesi - Güneşi Beklerken
8 Sezen Aksu - Güllerim Soldu
7 Gülşen - Seyre Dursun Aşk
6 Nazan Öncel - Gidelim Buralardan
5 Gökhan Türkmen - Ayıp Ettin
4 Hande Yener - Hasta
3 Demet Akalın - Bir Anda Sevmiştim
2 Sertab Erener - Here I Am
1 Sia - Unstoppable
Gülben'e son 2 haneli puanım hak etmiyor.. Artık stratejik oylayacağım...
İnşallah ilk 3’tür hediyemAhh teşekkürler ozaman sana hediye verelim bekle
İşte @DarkLegenD gibi dalgınlığımla harf hatası yapmışım, düzelttim. Bozma sen, anla ne demek istediğimi.Kuzum sen saf mısınSenin yazdığın mesaja bak ikisinde de mütevazı kelimesini açıklamışsın
Veda balkon konuşması mı olacak yoksa..? (İddian söndü gibi, elenebilirsinEkli dosyayı görüntüle 61243
Balkon konuşması için hazırlıklar tamam
@Bully @Çiğdem- @xBUGRAx @MasacRE-
Zamanında çok bu şekilde şaka yapıldı ilk değilsin ama bu yaştan sonra da ismimle dalga geçilmesine hoş karşılayamıyorum mesela ben sana şaka olarak Abdullah ne kıro bir isim desem hoş olur mu? Tutacan da bu şekilde bana komik değil kırıcı geldi. Şaka olarak kabul edemedim seni severim bilirsin ama belirtmek istedim gülenleri de ayrıca kınıyorum.Benim yaptığım da zaten alaya alma değil, kelime oyunuydu. Sürekli yaptığım klişe huyum. Kafiyeli de oldu aslında ama alaya almadım dediğim gibi, yanlış anlaşılmasın.
Dark saftır anlamamışİşte @DarkLegenD gibi dalgınlığımla harf hatası yapmışım, düzelttim. Bozma sen, anla ne demek istediğimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?