@sokak sanati insan banada bi yorum yapar Sia'cım.
Pek beğendiğim bi şarkısı değil ama haftayı kurtarır
@sokak sanati insan banada bi yorum yapar Sia'cım.
Sözde yabancı seviyordun, onlara destek veriyordun.Pek beğendiğim bi şarkısı değil ama haftayı kurtarır
İyi puan verirsen çok severim. İyi puan vermezsen basarım 1'i ona göre.
Sözde yabancı seviyordun, onlara destek veriyordun.
Ben de sana 1'i basarım sonra.İyi puan verirsen çok severim. İyi puan vermezsen basarım 1'i ona göre.
İnş dizi bitmez benim gözüme girene kadar ŞükrüHiç ısınma sana yar etmem
Ben de sana 1'i basarım sonra.
Şaka bir yana yine hit bir şarkıyla geliyorum, o yıla damga vuran.
Biterse de senin uğursuzluğundan biterİnş dizi bitmez benim gözüme girene kadar Şükrü
Şarkı efsanelerden ama forumun yabancı şarkılara olan antiliği tekrar hotlamış gibi Sia geçen hafta şarkısı o sonucu aldıBir türk nasıl en iyi yabancı şarkı yaparın örneği ile 3. haftaya bomba gibi geliyorum. Eurovision'daki tek birinciliğimizin ardından 2004 yılında çıkan bu şarkıyı beğeneceğinizden eminim.Here I Am hakkındaki yorumlarınızı çok merak ediyorum. O yüzden yorumlarınızı bekliyor olacağım.
(2:10 - 3:10)
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu
Hadi bakalım, verdiğin puana göre beğeneceğim dedim.Ben de sana 1'i basarım sonra.
Şaka bir yana yine hit bir şarkıyla geliyorum, o yıla damga vuran.
4.Bölüm fragman 2 e baktım bugün dizinin reytingi düşük diyenlere 13 reyting alıyor diye yorum yapıyor birisi ne 13 ü ayollBiterse de senin uğursuzluğundan biter
Kardan Adam kullanılmaz mı be?Kardan Adamı kullanacak mısın?
Aaa 2 tanemi ne düet eklendi sanırım Oğuzhanın elenmesiyle listene yine 4 ayak üstüne düştün ayoll
Bu hafta bunu kullanacağım, elenmeyeyim yeter.Şarkı efsanelerden ama forumun yabancı şarkılara olan antiliği tekrar hotlamış gibi Sia geçen hafta şarkısı o sonucu aldı@sokak sanati @Ahmed
Hele türk şarkıcıyla yabancı şarkı riskini alma bence 1.olan şarkısını kullan bana bakarsan sadece vakti gelince
Akşamı bekle.Hadi bakalım, verdiğin puana göre beğeneceğim dedim.Paylaş da görelim.
Kardan Adam kullanılmaz mı be?Mesajını seviyorsun diye algıladım.
3 Hafta oldu tam olarak seçimini hala beğenemedim bakalım bu seferde diğerleri benim zıttımamı puan verir yoksa bana katılırlar mıKendini vazgeçilmez sananlara Sezen ablamız " Güllerim Soldu " diyor
@Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu
Final turlarında bile sırıtmaz şarkıBu haftaki şarkımız Kenan Doğulu'nun zamansız hitlerinden, her dönemin şarkılarından:
"Kandırdım"
Recap: 0.37-1.36
@Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @ozmoturk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?