Saol canım. Nüksetti ya, bildiğin bayağı öksürüyorum.Aaa geçmiş olsun bu arada 2 gündür hala hastamısın
Kendimi zorluyorum epey mesaj yazmak için, yoksa halsizim.
Saol canım. Nüksetti ya, bildiğin bayağı öksürüyorum.Aaa geçmiş olsun bu arada 2 gündür hala hastamısın
E onu çıkarır artık bi zahmet elenmek istemiyorsa.Vlla aynen öyle söylediğimi hatırlıyorum demek ben yapıma uydurmuşum şarkıyı şimdi yadırgadım
Aaa şu Bay Kamber midir nedir listenden çıkar Uçacaksın geldine göre@Bully
Aaa git dinlen cnm ıhlamur iç sabah yarın akşam iyi olmazsan gelmenede gerek yok sağlık önceliğimizSaol canım. Nüksetti ya, bildiğin bayağı öksürüyorum.Yarın akşama iyi enerji toplamam lazım.
Kendimi zorluyorum epey mesaj yazmak için, yoksa halsizim.
Ay 3 gündür içiyorum ballı ihlamur, bugün limon da kattım, umarım olumlu bir sonuç alırım artıkAaa git dinlen cnm ıhlamur iç sabah yarın akşam iyi olmazsan gelmenede gerek yok sağlık önceliğimiz
Aaa hatırladım o konuşmalarımızıAy 3 gündür içiyorum ballı ihlamur, bugün limon da kattım, umarım olumlu bir sonuç alırım artık
Bi gun şey demiştim sana, sonuçlara gelmediğim gün öldüğüm gündür diyeO açıdan hiç sıkıntı yapma, yarın akşama kadar ölmezsek buradayız
Aaa niye beğenmediğimi anladım şimdiSinan Akçıl yazmış kız Yunan şarkısına Türkçe söz niye beğenmedin ki.
Bir sonuç gecesine gelmezsem endişeleneceğini söylemiştin hatta.Aaa hatırladım o konuşmalarımızı
Ballı süt iç hele boğazın falan ağrıyorsa gevsetir baya yararlı
Hhaha o Ballı süt sayesinde gebermeden sonucları çıkardın bence cnmBir sonuç gecesine gelmezsem endişeleneceğini söylemiştin hatta.
Boğaz ağrım en başta vardı o geçti, şu anda ağırlıklı olarak öksürüyorum lanet olsun.Bir Gökhan Türkmen sonuç gecesinde ballı süt içirmiştin bana aklımda.
Öyle yapacam gibiHhaha o Ballı süt sayesinde gebermeden sonucları çıkardın bence cnmYarın içip gel dopink niyetine
Bir gece gelip seni bogacagizOoo senide kaybettik ayoll @sokak sanati @xemrexxx ne verdiler sana
Bir @serhatt kaldı oda tarafınıza geçerse darbe olabilir
Geçmem canım,darbeye karşıyımOoo senide kaybettik ayoll @sokak sanati @xemrexxx ne verdiler sana
Bir @serhatt kaldı oda tarafınıza geçerse darbe olabilir
@Bully da ateşi oldundan öyle diyordu ballı sütünü içip iyileşip gelsin oda doğru tarafa geri dönerGeçmem canım,darbeye karşıyım
Aferin. Doğru yoldasın. Buranın milli şefi benim.
Ballı sütümü içtim geldim, dün dediklerimi yüksek ateşle söylediğim için geçerliliği yoktur.@Bully da ateşi oldundan öyle diyordu ballı sütünü içip iyileşip gelsin oda doğru tarafa geri döner@sokak sanati @xemrexxx
Ozaman konuyu açalımBallı sütümü içtim geldim, dün dediklerimi yüksek ateşle söylediğim için geçerliliği yoktur.
Sunucunun tarafındayız.
Yolla gelsin, heyecanla bekliyoruz.Ozaman konuyu açalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?