eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 3.Hafta Oylama Başladı

Hala 3. haftadayız, daha dur.
Yani 3. hafta için çok iyi bir seçim yaptığımı düşünüyorum. Hak ettiğim puanı verirsin zaten.

Geçen haftaki şarkıya oranla daha iyi. Araf şarkısını da kullanırsın umarım.

Hala 3. haftadayız, daha dur.
Yani 3. hafta için çok iyi bir seçim yaptığımı düşünüyorum. Hak ettiğim puanı verirsin zaten.
Hak ettiğini düşündüğümü veririm, ki bu da hak ettiğin olmaz. Daha çok diğer şarkılara göre şekil alıyor puanlama. Arada ön plana çıkmayanları da atmak lazım, ki ön plandakiler ilerleyen zamanda daha çok iş yapsın.

Maalesef canım tabi diğer yarışmacılara da bağlı. Düşük de vermem ama ortalama duruyor. Sertab'ı sevdiğimi söylemiştim zaten.
Şarkıda bangır bangır bağırıyor, müzik desen çok hareketli. Verdiğim recabı dinlendiğine emin misin? Tekrar bi dinle bence.

Deli, Küçük Sevgilim, Cambaz, Uyan, Oyunbozan'ı da kesin kullarsın zaten.
Kullanırım fırsat olursa, "çaktırma" dedim. Spoiler veriyorsun. Gerçi daha var aklımdan geçenler. Her birine bir anda sıra gelmeyebilir.

Kullanırım fırsat olursa, "çaktırma" dedim. Spoiler veriyorsun. Gerçi daha var aklımdan geçenler. Her birine bir anda sıra gelmeyebilir.
Bunları kullanmayacaksın da hangilerini kullanacaksın ki. En popüler şarkılari saydım zaten. Kullanılacağını herkes az çok tahmin ediyordur.

Bunları kullanmayacaksın da hangilerini kullanacaksın ki. En popüler şarkılari saydım zaten. Kullanılacağını herkes az çok tahmin ediyordur.
Popüler olmayanlar da var, kaliteli olan. Onları ayıklayıp, sahaya süreceğim.

Hem maksadımız, bilinmeyenleri de sahaya sürmek olmalı. Yeni şarkılar keşfetmek, müziğin güzelliklerinden faydalanmak olmalı.

Çoğu kişinin maksadı sadece iyi puan almak
ama bende senin gibi düşünüyorum.
O yüzden Here I Am'i kullandım.