Nasıl buldun peki?Dinledim tabii önce hatırlayamadım hangi şarkı diye dinleyince hatırladım biliyorum bu şarkıyı
Nasıl buldun peki?
Çok beğendiysen iyi bir puan bekliyorum en azından.Çok beğendim çıktığı dönem severek dinlerdim benama diğer tüm şarkıları görmeden puanla ilgili bir yorum yapamıcam
Çok beğendiysen iyi bir puan bekliyorum en azından.
Tamam ablacım, sen nasıl istersen.Diğer şarkılar belli olsun da bi yorumumu derim sana ben derim derken oy verdikten sonra konuşuruz değerlendirmemi derim sana
Günce'nin sesine alıştığım için bu biraz tuhaf geldi.Kendini vazgeçilmez sananlara Sezen ablamız " Güllerim Soldu " diyor
@Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu
Türkçe paylaşsan daha iyi. Zamanında Sertab, Soner'den geçinmişti. Onları devreye sokabilirsin. Hangileriydi? "Açık Adres" ve "Koparılan Çiçekler" gibi. Sesi o şarkılarda biraz fazla iyiydi örneğin.@Arslan Bey Olsun kadar iyi mi?
Yorum yapmayayım, süpriz olsun. Daha dinlemedim zaten.@DarkLegenD şarkımı nasıl buldun? Geçen hafta çok düşük verdiğin için bu şarkı hakkındaki yorumunu çok merak ediyorum.
Onları ilerki haftalarda kesin kullanacağım zaten. Ama bu şarkı zamanında en hit listelere girdi. Ondan kullandım.Türkçe paylaşsan daha iyi. Zamanında Sertab, Soner'den geçinmişti. Onları devreye sokabilirsin. Hangileriydi? "Açık Adres" ve "Koparılan Çiçekler" gibi. Sesi o şarkılarda biraz fazla iyiydi örneğin.
Recapı verdim zaten. 60 sn'yi dinlede yorum yap hadi, merakta bırakma adamı.Yorum yapmayayım, süpriz olsun. Daha dinlemedim zaten.
Yabancı şarkı dinlemiyorum aşırı; ama yine de kendisi her şarkıcının hayali olan yabancı albüm çıkarmış bir şarkıcı. Bu şarkısı da, Eurovision şarkısına yakın bir şarkı.Onları ilerki haftalarda kesin kullanacağım zaten. Ama bu şarkı zamanında en hit listelere girdi. Ondan kullandım.
Dinlendin mi?
Tekrar katılsa bu şarkıyla yine birinci olurdu.Yabancı şarkı dinlemiyorum aşırı; ama yine de kendisi her şarkıcının hayali olan yabancı albüm çıkarmış bir şarkıcı. Bu şarkısı da, Eurovision şarkısına yakın bir şarkı.
Bi' yorum yapsaydın.
"Olsun" kadar değil. Türkçe katılman daha etkili olacak, benden söylemesi. Sen bilirsin.Tekrar katılsa bu şarkıyla yine birinci olurdu.Beğendin yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?